17 september 2006

16 sep: Tempopass på Sveriges vackraste väg


Den lugna oasen i Nynäs bjöd in till ett lustfyllt tempopass...

Nynäs Havsbad

Jag fick en weekend på Nynäs Havsbad & Spa i födelsedagspresent. Jag åkte dit, förväntansfull och längtandes efter lugn och ro. Jag åkte hem med vackra skärgårdsminnen och för trånga byxor (mycket mat blev det...)

Sveriges vackraste väg

Det starkaste minnet från helgen var Strandvägen i Nynäs. Otroligt vackert! Det går faktiskt inte att beskriva! Den 3km långa asfalterade vägen (också kallad Ringvägen) går från Järnvägsbron till Lövhagen, alldeles vid vattenlinjen. Vägen böljar upp och ner och slingrar sig vackert längs kusten. Det ger en lite dramatisk känsla och känns väldigt osvenskt. Fantastiskt vackert!

Tempopass

Det blev ett tempopass längs Strandvägen och sedan längs en lite tråkigare väg (som faktiskt var helt ok den också eftersom den sluttade svagt nedåt). Jag fick förmaningar att jobba mer med att rulla med benen istället för att bara pendla med dem. Jag hade några steg där jag faktiskt fick in de rätta rörelserna, och då jag verkligen kände det, men på det stora hela måste jag jobba mer på det där! 32 minuter blev det i alla fall.

Inga kommentarer: