06 december 2007

Weekend i Tallinn

Boys and girls. Ladies and gentlemen. Efter fem nätter hemma är det dags att åka iväg igen. Denna gång tar jag med mig grabben till Tallinn. Flyget går tidigt imorgon bitti så det är hög tid att packa.

Ska jag ta med mig träningskläderna eller inte?

10 kommentarer:

MoorFlax sa...

Ta med såklart!
Kan väl va kul att träna på ett annat ställe än det vanliga?

Mjölksyra sa...

Nää, lämna träningskläderna hemma! Du tränar så mycke så mycke annars ju! Perfekt att ha en riktig träningsvila.

Hoppas du får en riiiiiktigt kul och skojig trip!


/BiLLe

Anonym sa...

Du har säkert redan åkt hemifrån nu, men jag tycker att du ska ta med träningskläderna. Lite träning på morgonen skadar väl inte? Självklart inte varje dag, men någon kanske? Jag hade gjort det iaf.

Jag tror att min blogg är igång på allvar just nu så jag säger Välkommen dit.

Sofy sa...

En kombination! Det finns säkert mycket kul att se, ta därför sköna skor och promenera runt i stan. Det kan dock räcka som motion eftersom jag håller med "mjölksyra" om att din kropp säkert skulle uppskatta lite vila. Hoppas ni får det toppen!

Anonym sa...

Jag skulle nog passa på att vila från träningen och se hur kroppen reagerar, ut och gå istället!

Em Löfgren sa...

säger 20 spänn på att du redan pack i träningskläderna!! ;) hihi!

Anonym sa...

Ta med promenixskorna :) Själv är jag färdigpackad & väntar på taxin till Arlanda. Självklart är träningskläder & pulsklocka med för träningstillfällen kommer att finnas överallt i Thailand. Ses i januari :) Kram!

Anonym sa...

Packar du inte träningskläderna kommer du säkert att ångra dig, eller upptäcka världens fräckaste gym. Ta med en uppsättning, ifall, ifall...

Anonym sa...

Ta med! Ha en trevlig resa dessutom! :)

Puma sa...

Tack alla för att ni tyckte och tänkte och gav mig råd!!! Tyvärr hann jag inte läsa kommentarerna innan jag åkte - så det blev inga kläder och ingen svettig träning. Däremot en massa promenixande. :-)