27 september 2007

Tor 27 sep: Spinning på lunchen

Det var det tuffaste 45-minuterspasset han gjort, sa han. Det kändes.

Lunchspinning

Jag gillar min lilla torsdagstradition: lunchspinning för Glenn. Det är lite mer stuns i hans 45-minuterspass än i 55-minutrarna. Och speciellt nu när han ändrat upplägget så att det blivit ännu tuffare (så Terese, säg till grabben att det var skitbra!).

Uppvärmningen började lite lagomt lugnt. Sedan kom utmaningen: 27 minuter kondition. Mest backar men också några raksträckor och intervaller. Visst låter det härligt (grabben tycker mest jag är knäpp när jag beskriver hård träning som underbar).

Jag gillar Glenns pass för att det är mycket stå. Mitt mission har blivit att "stå igenom" hans första block på konditionsträningen (tre låtar). Det gjorde jag nästan idag. Bakom mig var det någon hopperitossa som också stod. Men där hoppades det så fasligt. Jag är tvärtom. Är nog lite för stel egentligen. Lite för stilla. Men det är något som jag har med mig både i löpningen och i skidåkningen. Jag är en stilla person helt enkelt.

Eftermiddag

I eftermiddag blir det styrketräning. Åt thaimat (jasmineris förstås) från underbara Bee's (som blivit mitt lokala lunchställe) så nu är energidepåerna fyllda.

1 kommentar:

Terese sa...

Jag ska ringa upp älsklingen nu och ge berömmet :-) Han tyckte också att det var ett skönt pass. Jag hoppas på samma upplevelse och respons på mitt pass idag.