15 december 2008

Måndag 15 dec: Power(walk)

Måndag morgon bjöd inte på något mjukt uppvaknande.

When the going gets tough - the tough gets going

Jag tänkte att jag skulle känna på hur det funkar med en 600-minutersvecka på riktigt (2 timmar om dagen under 5 av veckans 7 dagar). Även när inte alla förutsättningar finns för den.

Veckan som precis börjat är sista veckan innan julledighet. Allt ska göras klart denna vecka. Allt står liksom och faller med denna vecka. Jag ska dessutom åka från Halmstad till Stockholm imorgon, och från Stockholm till Åre på lördag. Att kombinera denna stress 600 minuters träning ska bli mig ett sant nöje. I am game!

Imorse var det svårt för självaste Philipslampan att väcka mig. Jag drömde en konstig dröm om fåglar som skrek i mitt öra och vaknade av att det var fågelkvittret från lampan. Det blev sent igår kväll (söndagskvällar spenderas oftast framför jobbdatorn) vilket i allra högsta grad märktes imorse.

På lunchen snörade jag på mig löparskorna och hädade. Jag gick alltså. Powerwalkade! Enda anledningen till jeansen var ett jobbärende på stan jag gjorde i samband med 40-minutersrundan som ledde mig ut på okänd mark. Jag hittade en vikingaby på mina nya jaktmarker. Se där vad som gömmer sig bakom knuten!

Lite senare i eftermiddag ska jag hitta lite inspiration i Stora boken om styrketräning. Sedan ska jag ta ett styrkepass på gymmet så att jag blir lika snygg som Glitzy. Eller i alla fall ännu ett steg i rätt riktning. Sedan blir det en timmas spinning och därmed är dagens 2 timmar tränade.

1 kommentar:

Anonym sa...

söting där:)