16 juli 2006

16 juli: Långpromenad

Idag har jag insett att den finns en anledning till varför man springer - man kommer fram jäkligt mycket snabbare än när man går!

Gårdagens träning

Jag är fortfarande stolt över min prestation (halvmaran) igår. Nu har jag verkligen fått blodad tand och jag ser fram emot framtida mil i mina joggingskor. Jag var lite sliten i benen idag. Inte så att jag hade ont i leder och knän, men nog kändes det i musklerna - högt upp på lårens framsida - att de fått jobba!

Dagens träning

Jag tog det visa beslutet att inte ge mig ut på ännu en joggingtur idag. Istället snörde jag på mig mina ex-joggingskor och gick ut på en promenad.

Kungsholmen runt - ingen höjdare

Det blev välkända Kungsholmen runt kring middagstid. Det finns en anledning till att jag inte gillar att gå/springa runt Kungsholmen annat än tidig morgon eller sen kväll. Det är knökfullt med folk på Norr Mälarstrand!! Folk som går mitt i vägen och envisas med att inte flytta på sig. Folk som synar en upp och ner. Folk som känns olustiga: knäppgökar som vräker ur sig galenskaper (mest till sig själv) och folk (av de manliga slaget) som väser "ooh bella bella!". Det är jobbigt och allt annat än avslappnande.

Jag kryssade mig runt Kungsholmen till slut. Men vad det tog tid! Tacka vet jag jogging! Då kommer man åtminstone runt lite snabbare. Nu tog det mig 120 minuter att traska runt denna ö. Nog var det tråkigt men det tjänade sitt syfte - att bränna kalorier och ruska lite på fettet!