16 februari 2007

Jag vill!

Jag vill flytta till Åre. På allvar. Och så vill jag detoxa. Det har blivit alldeles för mycket Marabou daimchoklad och Cloetta Kexchoklad och digestivekex.

Träna i Åre

Det finns faktiskt gym i Åre. Ja inte bara hotellgym och hotellpooler som på Holiday Club, Tott Hotell och Contintental. Här finns också Jocks. Med "riktiga" klasser. Jag har således allt som behövs för en flytt. Förutom ett jobb.Detox


Åker hem från Åre på söndag. Då vill jag börja min avgiftning. Jag känner mig förorenad. Har visserligen jobbat hårt i backarna och skottat som en jäkel. Men det har blivit för mycket onyttigheter och det vill jag få ut ur systemet. Men hur detoxar man? Jag drömmer om att bara dricka(!) frukt och grönt i en vecka, men är det hållbart? Någon som prövat?


En sista grej...

Fick reda på att maran är fullbokad nu. Tur i oturen för mig att jag redan roffat åt mig en plats. Min pojkvän konstaterade häromdagen att det bara var 4 månader kvar och att jag kankse borde återuppta träningen på allvar. Så sant så sant. Men jag påminde honom att han kanske skulle ta tag i hårdträningen själv. Han gjorde en tid på under 3 timmar för något år sedan men har sikte på att förbättra den. Jag sa att det nog var tuffare för honom att förbättra den tiden än för mig att enbart ha som mål att faktiskt fullfölja maran. Men jag kanske har fel?