25 maj 2006

23 maj: Blod Svett och Tårar

Blod, svett och tårar. Det låter dramatiskt och tufft och det är den känslan jag vill uppnå när jag tränar. För då riktigt känner jag att jag tränar. Underligt hur jag vill att min träning ska bli till en slags obarmhärtig pina för att jag ska må riktigt bra mentalt.

Svettigt värre

Det var inte så mycket blod och tårar idag. Men dock en jäklans massa svett! Lågtrycket som rådder under Stockholm gjorde luften kvav och lealös. Det blåste, men det fläktade liksom inte.

Sats Zenith var som en bastu. Jag blev svettig bara jag tog av mig skorna. Men va fasen, det är väl just därför man är på gymet - för att svettas! Jag kämpade på crosstrainern i 40min och på cykeln i 20min och snart såg det ut som jag hade duschat med kläderna på.

TV

Att träna kondition på gym är grymt jäkla tråkigt och så monotont att man kan bli knäpp för mindre. Men idag kollade jag på TV samtidigt och det underlättar. Att köra 1 minut stenhårt på crosstrainern med intensiteten maxxad på 25 blir en smalare sak om man kan kika på Vänner eller Runway Project samtidigt... hädanefter ska jag alltså planera in min konditionsträning på gymet efter TV-tablån.

Inga kommentarer: