17 september 2008

Äntligen

Äntligen har jag lyckats. Äntligen kan jag bli som Blondinbella & Co. Äntligen lyckas jag bli lite kontroversiell och skapa debatt! Läs föregående inlägg, men framförallt kommentarerna. Vad tycker du? Mer åsikter åt folket!

Jag har toklite tid just nu. Helst av allt skulle jag vilja lägga mig i ett dike och ta en time out. Men jag får lägga den tanken åt sidan. Jag har bestämt mig för att jag ska jobba som fan, det jag gör ska bli skitbra och ikväll ska jag ut och intervallträna bort min frustration, min stress och mina orosmoln. Sedan ska jag sova gott och i helgen ska jag leverera det jag egentligen kan allra bäst. Om jag inte får ut min stress genom träningen kommer den att borra sig igenom mig likt en parasit och göra att jag sover sämre och fungerar sämre.

Those are my principles. If you don't like them I have others.
/Groucho Marx

4 kommentarer:

Karin sa...

Lägga sig i ett dike får man bara göra närm an är ute o cyklar...eller springer ;) Du kommer fixa helgen galant! Och sen kommer du ha tiden tillbaka för träning, right?

Susanna sa...

Hahaha vilket underbart citat!

Anonym sa...

snälla, bli inte som blonda bella!! det är väl inget att sträva efter!?

MarathonMia sa...

Hrmpfff... tillåt mig skicka Blondinbella med min slangbella!

Heja Puma. Du kommer aldrig bli dum. Om du vill träna när du och Grabben har 4 kids så gör du/ni det för att ni är överens om tids- och ansvarsfördelning.