14 juli 2007

Fre 13 juli: The return of the kallargym

Det var skon att komma tillbaka till mitt kallargym. Har finns liksom allt som behovs, heltackningsmatta till trots.

Cardio

Det har mest blivit cardio den har semestern. Vad galler styrketraningen sa har fokus legat pa magen sa den kommer pa en stark andraplats. Vader och rumpa far dela tredjeplatsen.

Igar blev det mer cardio. Nagot kandisnyhetsprogram var pa TV:n sa jag sprang, cyklade, crosstrainade och steppade till bilder pa nar Katie Holmes lekte med Suri i parken. Jag ar inte kandisfralst men det var battre an den kanal som bara handlar om vader som folk envisas med att kolla pa.

Det blev 60 min cardio: 15 min intervaller pa lopbandet, 15 min cykel, 20 min crosstrainer och 10 min stepper. Ca 600 branda kalorier. Men varfor ar det som sa att steppern, som jag tycker ar garanterat jobbigast och dar jag bara klarar av en ganska lag niva, branner minst kalorier enligt display?

5 kommentarer:

Anonym sa...

värsta! 600 kcal är inte illa det :) hur är det annars i kanada? bra uteliv och så?

Anonym sa...

åh, föressten. jag länkade till mig från min blogg. hoppas det är ok? säg till annars :)

Anonym sa...

Tyvärr (oftast "tyvärr") är inte alltid sådanna displayer så pålåtiliga.. brukar ofta visa tokfel..

Sporty Spice sa...

Håller med Sofia. Tyvärr är maskinernas kcal-uträkning något man måste ta med en stooor säck salt.

Puma sa...

Carolina:
Kanada ar fantastiskt! Och utelivet hur kul som helst... fast jag har mest varit barnvakt at en 7-manaders-baby den har semestern sa har inte varit out and about sa mycket. Kul att du lankar till mig forresten! Jag lagger garna till dig nar jag kommer hem och kan uppdatera min blogg lite mer ordentligt. Ha det bra!! >/)

Sofia:
Jag vet. It sucks. Jag maste kopa en riktig pulsklocka. Grabben kopte ju en for inte lange sedan, och den ar superkul att trana med.