09 februari 2009

Mån 9 feb: Morgonträning 6 timmar senare

What are plans for if you don't change them?

Morgonpromenad

Ärkepuckot Puma hade så tråkigt på söndagskvällen att hon gick och la sig klockan 20.00. Hon ville att det skulle bli måndag så att det sedan snabbt kunde bli torsdag. När klockan ringde klockan 05.10 på måndagsmorgonen vaknade hon någorlunda pigg, men begick ett ödesdigert misstag. Hon tänkte att hon bara skulle luta huvudet mot kudden i en sekund till. Trots att ljuset stod på högsta effekt på gryningslampan framför ögonen slumrade hon till. I drygt en halvtimme.

Klockan var visserligen fortfarande före 6 när hon vaknade på riktigt. Men eftersom hon både har en timmes tågresväg till jobbet och helst vill vara där runt 8, blev morgonpromenaden ett minne blott. Morgonpromenadens enda existens var en ful markering i kalendern som en påminnelse om vad som inte blev av.

Revanschlustan rev och slet i Pumastackarn's träningstörstande kropp och när klockan närmade sig lunchtid satte hon fart mott jobbgymmet. Hon skulle vara där först av alla så att hon fick ha crosstrainern för sig själv. Och som Puma vill - så blir det. Inte så ofta visserligen, men i alla fall idag. Och så stod hon där och trampade i 50 lågintensivt lyckliga minutrar. Slutet gott, allting gott.

8 kommentarer:

Felicitas sa...

Härligt jobbat, man ska inte ge upp! :)

Karin sa...

bra! Jag vill också ha ett jobbgym så att man kan återställa ordningen när man missar morgonpassen!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Ja me, ja me... å då menar jag ett jobbgym som INTE ligger över bron långt bort i stan! *drömmer om andra tider*

Em Löfgren sa...

hahaha du skriver så roligt =)

Anonym sa...

har du tv eller musik på gymmet?

Ebba sa...

Muy bien!! =)

Anonym sa...

Härligt, det är tåga i dig =)

Anonym sa...

Som general Patton sa: "When going to war plans are useless, but planning is everything".

Man måste ju kunna ombestämma sig!