10 februari 2009

Tis 10 feb: Morgonträning

Coola K slängde ut mig imorse.

Morgonpromenad

Jag sov hos Coola K inatt. Det är det enda sättet att hinna umgås. Vi festade på oxfilé och jag åt smör på köttet för första gången i mitt liv. Nästa gång ska jag testa bearnaisesås. Det har jag heller aldrig ätit. Sedan kollade vi Biggest Loser innan vi konstaterade att det hade blivit skitsent och att vi verkligen måste sova. Alltid denna jäkla sömnbrist!

Klockan ringde o5.40. Coola K skulle iväg på simträning så hon slängde ut mig med. Fast jag klarade mycket väl att ta mig ut på egen hand. Jag gick till SATS Stadshagen där jag fortsatte min morgonpromenad på löpbandet framför dystra Nyhetsmorgon.
.

Rise and shine?

När jag var klar var klockan 07.00. Jaha, vad skulle jag göra nu? Att gå till jobbet kändes lite väl tidigt. Så jag bestämde mig för att ta lyxmorgon och smet in i bastun en stund.

Man kan kanske tro att jag inte gör annat än tränar? Men det är inte sant. Ikväll ska jag på ett seminarium om PR, imorgon ska jag träffa tjejerna för fika och vinprovning, på torsdag ska jag spendera några timmar på ett tåg till Halmstad och på lördag ska jag på heldagsdejt med Grabben. Så visst gör jag annat också. Det är bara det att det här är en träningsblogg. Ingen dagbok över hela mitt liv.

5 kommentarer:

Helena sa...

Bra jobbat! Morgonträning är det BÄSTA!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

*Gääääääsp* Själv va jag (och Ciz) och cyklade för Terese! Morgonstund har guld i mun säger dom... jag säger mest blodsmak *s*

Em Löfgren sa...

nix pix detta är din träningsblogg och den e alldeles alldeles grym!! me love it!
snyggt jobbat på biggestlooser! och du! oxfile och bearnesås!? fan får man hänga på er kamp! mums ju =)

Anonym sa...

Hej! En liten fundering bara...
Går Biggest Loser på tv eller kollar ni på nån webb-tv/nerladdad variant? Har nämligen ingen tv men skulle gärna kolla på programmet. Hur gör du?
Karin

Puma sa...

Karin:
kollar nedladdad variant :-)