15 januari 2007

Heltid i soffan

Men åh. Här är man, helt superträningspeppad och har betalt maraavgift och allt - och så kommer man inte ur soffan.

Workaholic

Jag sitter jämt i min soffa känns det som. Inte alltid för att se på tv eller blogga. Nej jag jobbar härifrån mycket också. Och nu de senaste dagarna har det minst sagt blivit mycket av den varan. Det där långpasset jag längtar till hinns inte med. Det är rapportskrivning hit, mailskickning dit och genomgångsförberedelse mittimellan. Men imorgon, då får jag en liten break och ska absolut se till att röra på fläsket lite, för att låna en klyscha.
TV-Soffan

Det är bra att jag kan multitaska. Det var ju idrottsgalan ikväll. Kul att få se Anja ta emot bragdpriset av kungen, men mindre roligt att se hennes frisyr. Och Björn Lind var en absolut värdig vinnare av manliga idrottarpriset. Även ACO - suveränt roligt! Men bäst av allt var att se Sanna Kallur ta hem Järringvasen. Satan i gatan vad duktigt jäkla bra hon är. Stencool!



Middagstipset...

Just det, innan jag glömmer så måste jag tipsa om en supergod bönsallad. Jag var lite skeptisk till en början men det var verkligen gott! Fräs röd lök tillsammans med slantade (tunna bitar) morötter i olivolja. Blanda tillsammans med kokta stora bondbönor och häll över en matsked pressad citron och kryddor typ örtsalt eller citronpeppar eller italiensk salladskrydda. Om du vågar kan du tillsätta lite mer olivolja... Jag har ätit bönsalladen tillsammans med kycklingfilé och avokado och det kändes väldigt hälsosamt!

Inga kommentarer: