16 januari 2007

Oträning

Jag bloggar om oträning idag.

Oträning

Jag sov fyra timmar i natt. Ögonblundarna stängde igen mellan 1 och 2 och klockan ringde god morgon strax efter 5 imorse. Jobb, jobb, jobb. Har haft ont i huvudet och varit dundertrött under eftermiddagen. En slags underlig trötthet som satt sig som kramper och spänningsvärk i benen. Konstigt.

Nåja, jag tänkte blogga om oträning. Ja, alltså inte om träning. Däremot något som går hand i hand. Nämligen skönhet - och skönhetsmissar.

Skönhetsmiss - i dubbel bemärkelse

Tyra Banks är ju en skönhetsmiss. Och vissa tycker att Paris Hilton också är det. Skönhetsmiss eller inte - missar har de i alla fall gjort.

Paris Hilton har ju alltid en färsk bränna på sig. Ja, hon har den faktiskt på sig. Förutom på handleden där hon råkade ha ett gummiband under brun-utan-sol-duschen. Dumt Paris!



Och Tyra är en liten skönhetsmiss även hon. I dubbel bemärkelse. För Aftonblader har noggrant granskat skönheten och fann att där, på överläppen, pryds huden av en fin liten mustach. Så nu behöver vi inte längre vara avundsjuka och tro att dockorna på andra sidan Atlanten är perfekta. (Dock är Tyras tänder perfekta...)

Inga kommentarer: