08 mars 2007

7 mars: En sen joggingrunda

Dagen är inte över förrän klockan är midnatt. Och inte ens då.

Nattjogg

Jag såg fram emot att jogga ett lite längre pass idag. Klockan blev eftermiddag och klockan blev tidig kväll. Klockan blev program Mullvaden på Kanal 5 (dvs 20.00) och klockan blev Top Model (dvs 21.00) och jag såg fortfarande fram min långjogg.

22.20 snörde jag på mig mina joggingskor för att se om en del av marabanan låg kvar. Det gjorde den. Jag sprang inte hela varvet, men väl utvalda delar (sträckan i lila på bilden nedan). Det blev runt 13 km.

Höften sade ifrån rätt så tidigt så jag gick hela Strandvägen och i stort sett resten också. Därför kom jag inte innanför ytterdörren förrän efter midnatt. Nu är jag pigg och vaken och ska se till att packa inför min lilla Åretripp till helgen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du är tokig som orkar gå ut den tiden, men duktig! ;)

Anonym sa...

Wow - du är helt otrolig! Nattjogg, jag skulle aldrig ens komma på tanken att gå ut och springa så sent. Imponerande och definitivt inspirerande!

Anonym sa...

Skulle aldrig orka ge mig ut den tiden! Hur varvar du ner efteråt?

Puma sa...

Jag är en sådan där konstig typ som tycker att "kroppen känns mer lättsprungen" sent på kvällen. Konstigt eller hur!? Pojkvännen säger att jag måste öva mer på att springa mitt på ljusa dagen eftersom det är då maran går av stapeln! :-)

Dessutom funkar sena kvällsjoggar rätt så bra. När jag kommer hem från jobbet vid 5-6 vill jag varva ner lite, och vid 8-9 börjar alla bra tv-program. 10 är för tidigt för att gå och lägga sig så en jogg då ter sig naturligt för mig...

Hanna - jag varvar gärna ner med en lång dusch och sedan en kopp te. Jag vet ju att man inte ska träna sent på kvällen för att dte blir svårt att sova sedan men jag upplever det som tvärtom - jag är behagligt trött i kroppen och utomhusluften tröttar också ut.