21 juli 2008

Stora träningsdagen

Imorgon smäller det. Ja kanske inte lika mycket som fyrverkeriet i Trollhättan igår, men lite i alla fall.

Tisdagsplaner

Imorgon tänkte jag och Grabben åka till Österlen och spana in det som sägs vara så vackert. Men planerna har blivit omkullkastade. Det är DN-galan på kvällen och eftersom Grabben missade Golden Leaguetävlingen förra veckan så prioriteras friidrotten imorgon kväll. För Grabben är friidrotten helig. Österlen får därför vänta lite. Jag planerar göra hela dagen till en träningsdag med friidrotten som kronan på verket!

Jag har kollat av de flesta gymmen i Halmstad och det ser ganska tunt ut på gruppträningsfronten p.g.a. sommarscheman. Men jag ska försöka testa på gymmet Form som ligger mitt på Storgatan i Halmstad (annars får jag ta till plan B och SATS).

Eftersom jag gillar att planera och dessutom tänker göra detta till min alldeles egna dag vill jag att den ser ut såhär:

08.00: Morgonjogg, 7km
12.00: Medellånga intervaller på bana eller rak, platt asfalt.
16.30: Body Pump
17.30: Power cirkel

Träningsdagen ligger extra lägligt i tid då vi varit på underbara restaurangen Pio ikväll. Jag är en väldigt kräsen person vad gäller restauranger (jag vill ha hela upplevelsen - inklusive service, stämning och dukning - inte bara bra mat) och hittills finns det bara två ställen som har varit riktigt minnesvärda (och som jag gärna besöker om och om igen): Twins i Åre och Pio i Halmstad. Det finns många andra ställen som är bra, men de faller liksom i glömska...

Underbar dessert som nog ger mig massor av energi till imorgon:
lemon/limepaj med marängtäcke och lemoncurdglass
(och jordgubbar!!!)

7 kommentarer:

Anonym sa...

det blir säkert jättebra på din egna träningsdag. jag får fundera på vad jag ska hitta på och ladda med innan det börjar springas och skuttas på stadion.

vad gäller bra (eller bästa) restaurangerna så är det väl helt perfekt att de ligger i de bästa städerna! ;-)

Puma sa...

nej nej nej, du ska ju meeeed!!! tro inte att du kommer undan så lätt!

Anonym sa...

Oj vilken härlig träningsdag!! - Och visst är det väl så att just efter en sådan massiv tränig ås är det ju t.o.m br för kroppen med lite snabba kolisar också..? ;-)

Sofy sa...

Lux i stockholm!!! spara lite pengar och boka bord. Det är en upplevelse det! Kram

Anonym sa...

Oj, vilken härlig träningsdag. Och tack för restaurangtipset, den ska jag testa när jag har vägarna förbi någongång!

Cizzi sa...

Det låter som en kanonbra träningsdag :)

Magda Gad sa...

gaaaaah va gott med den där maränggrejen!!!!!!!