09 december 2008

Tis 9 dec (forts.): Träningskombo

Puma presenterar: dagens outfit och små rosa moln - i samband med dagens träning.

Värdelösa underbara tisdag

Tisdagar är nog den mest värdelösa dagen på hela veckan. Inget händer på en tisdag. Om man inte ser till att det händer själv, förstås. Jag har fått grejer att hända idag, och även om jag inte klär mig lika glamoröst som vissa andra bloggare, kan jag i alla fall presentera mer än en dagens outfit på bara en dag.

Dagens outfit nummer 1: jobboutfiten.

Själv har jag mitt på det torra på den fronten. Mitt projekt på jobbet är i kaos. Allt ska vara klart imorgon. Inget var klart till idag. Men så ryckte det i några trådar och kanske, kanske kan det lösa sig och sagan får ett lyckligt slut.

På grund av osunt höga stressnivåer i min kropp var jag osäker på om jag skulle träna på lunchen. Just därför tränade jag. Jag jobbar inte bättre för att jag inte tar lunch. Jag jobbar faktiskt bättre om jag tar en timmes time out och tränar.

Lunchspinningen satte igång min problemlösarmekanik trots att klassen var långt ifrån den bästa jag varit på. Den var i alla fall bättre än förra lunchspinningen.

Dagens outfit nummer 2: spinningoutfiten

Eftermiddagen gick av bara farten och tack vare en chailatte. Jag hade planer på en SATS-klass efter jobbet men inget ombyte med mig så jag strök det alternativet. Att jag skulle åka hem och springa var en ren impuls.

Jag har egentligen tänkt vila foten till helgen, men Ipoden låg och blängde på mig i väskan. Nyladdad med musik ville den släppa loss lite. Så fick det bli. På med träningsgrejerna, reflexvästen och bandanan (den håller fast hörlurarna i öronen!) och så iväg.

Dagens outfit nummer 3: löparoutfiten

Sprang samma runda som jag brukar men tänkte inte på var jag befann mig. Musiken var ny och spännande och jag lyssnade på lättsmälta Britney, Xstina, Agnes och en massa annat. Benen bara malde på och livet blev mer och mer fantastiskt. Och när jag lyssnade till Tiestoremixen på Jordin Sparks "No Air" tänkte jag att det är för fasen inte alls koldioxid jag andas ut genom munnen. Det jag andas ut är stressen! De sista 3 minutrarna av låten sprang jag inte alls på kall, svart hård asfalt. Jag sprang på små rosa lyckomoln. Se där vad den remixade versionen av No Air kan göra med en (från 4 minuter och 30 sekunder in i låten och framåt). Och framförallt - se där vad löpning kan göra med en!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bra beskrivning av hur stressen kommer ut med utandningsluften!

Ps. Jag röstar på outfit nr 3 - löparoutfiten! ;)

Sofy sa...

Sweet. Kom på mig själv med att vara lite avis på ditt liv fastän jag själv tränat idag och länsat houdini på fina grejer. Träning är great!

Anonym sa...

Åh, tack! Ny träningsmusik. I like!

Anonym sa...

Bra låt. Jag behöver ny cool musik till ett spinningpass! Hjälp mig!

Anonym sa...

Kan inte du lägga upp din tracklista från Ipoden? :)

Anonym sa...

hittar inte denna att få tag i, bara en annan remix....kan du tipsa om var du hitta den, ser att det är en tiesto club remix men hittar den inte....

tack för en kanonblogg!

Puma sa...

Dessi:
:)

Sofy:
Haha du e rolig du

Anonym:
Vassego

River:
Ditt nya pass kommer bli grymt

Finkel:
Bra idé. Ska göra!

Annelie:
Jag hittade den på isohunt.com, och youtube...