10 januari 2009

Lördag

Vi har fastnat framför TV:n. Men jag har i alla fall löpartights på mig.

Shopping

Vi har shoppat hela dagen. Försökt shoppa i alla fall. Trots att Grabben inte tror det, så är jag en kass shoppare. Jag orkar inte hålla på att fynda på reor och nätbutiker med tusentals grejer ger mig beslutsångest. När jag kan välja bland för många grejer slutar det med att jag inte väljer något alls.

Jag hade en rabattcheck på sport-bh från Stadium, gick dit, men köpte två par träningsbyxor istället. Båda från Nike. Ett par långbrallor - så att jag kan ge mig ut och springa utan att behöva chocka omgivningen med trekvartsbyxor. Tyvärr är långa löpartights inte speciellt smickrande för mina ben. De är för oproportionerliga för att se bra ut i långa, tighta byxor. Skit samma - det är ju snygga ben jag jobbar för att få! Köpte också ett par kortare byxor från Nike. Svarta såklart. Vilket betyder att de ser ut som alla andra träningsbyxor i min garderob: svarta och trekvartslånga.

Långa...

...och korta.

Det andra som vi skulle shoppa men inte lyckades med var inredningsgrejer. Efter allt försökande höll jag på att stupa på Willys. Hungern kom som en brutal attack. Så vi åkte hem, fixade mellanmål (finncrisp med rökt lax) och fastnade vid "The geek and the beauty". Grabben älskar det av någon anledning. Jag tror han känner igen sig i the geeks...

Snart ska vi ut och springa. Jag kan inte säga att jag längtar. Soffan är alltför bekväm för att jag ska tycka att löpningen är den roligaste idén just nu. Men - jag vet vilken underbar känsla jag kommer komma hem med. Jag vet hur nöjd jag kommer vara efteråt och jag vet att lördagskvällen kommer bli långt mycket bättre med en löptur i benen. Att sitta kvar i soffan kommer inte göra mig starkare, snabbare eller snyggare!

6 kommentarer:

Karin sa...

Bra där, att ni sticker ut och springer! Innan låg jag i sängen och vilade och ville inte alls ut och plåga kroppen och åka skidor igen, men så bestämde jag mig bara och så blev det en tur ändå. Men löpningen skippar jag idag. Du får springa lite för mig med! =) Snygga brallor förresten!

Susanna sa...

Snygga brallor (de långa också!).

Anonym sa...

Vi har precis likadana ben du och jag! Behöver få smalare lår och lite mer vadmuskler :)

Anna (Orka mera) sa...

Snyggt! Jag vill också shoppa! Tur att det är en hel ledig dag kvar på helgen :)

Katarina M-I sa...

Bästa förfesten en lördagkväll är ju löpturen. Sen kan man njuta i soffan med något gott att dricka:)

Snygga byxor, både långa och korta!

Anonym sa...

Hur gick det? Jag är säkert det gick bra efter ni har sprungit.

Snygga byxor. Jag måste åka till Stadium och kolla lite oxå.

Jag är jättenyfiken om vad kommer att börja snart???

* kram *