17 maj 2006

16 maj: 11200 meter

Ena foten framför den andra. Tramp, tramp, tramp, tramp...

Bättre sent än, ja, tidigt!

Den bästa tiden för jogging för mig är vansinnigt sent för andra. Jag gillar att ge mig ut runt 21-draget. Då har gator och torg tömts på folk, trafiken stillat och jag behöver bara fokusera på mig och mina fötter - och så flåset så klart.

Jag provade på en ny runda igår. Från Liljeholmsbron utmed vattnet till Skanstullbron och sedan vidare utmed kajkanten fram till Danvikstull. Över bron, ner till "Hammarbyslummen" och över till Sjöstaden. Där gjorde jag sällskap med spåret till tvärbanan tillbaka till Skanstull och sedan var det rak väg hem till Zinkensdamm.

Lopning.se

Sträckan mätte 11200 underbara meter. Hur jag vet det? Jo tack vare det fantastiska verktyget www.lopning.se! Här kan du rita din egna sträcka och se hur långt det faktiskt är, hur långt du egentligen har till jobbet eller söka på var anda joggare trampar runt. En kul och användbar sida helt enkelt!

Det var en bra runda. Den är inte speciellt kuperad vilket gör den lättsprungen, och så är det en ganska bra längd!

Fickradio och Ipod

Igår var det extra roligt att jogga för jag hade tidigare på dagen införskaffat mig en lite fickradio som komplement till min Ipod. Ibland känner man helt enkelt inte för musik. Återigen slog jag två flugor i en smäll: jag brände kalorier samtidigt som jag blev allmänbildad med hjälp av lite P1. Perfekt!

Inga kommentarer: