18 september 2006

18 sep: Backträning

Jag tänkte åka iväg till gymet... men fastnade framför Idol. I pausen tog jag mig i kragen och joggade upp för några backar istället.

Uppladdningen

Uppladdningen inför Hässelbyloppet fortsätter. Idag skulle jag egentligen inte träna enligt schemat men eftersom gårdagens inplanerade långpass inte blev något långpass så tog jag igen det lite ikväll. Jag begav mig ut på ett litet backpass alldeles på egen hand.

Västerbron

Kära Västerbron, tack för att du finns! Du är en härlig bro som erbjuder en lång och skön uppförsbacke med lagom lutning. Utsikten är en bra bonus!

Jag tänkte springa över bron (fram och tillbaka) två gånger. Men det blev bara en gång. Efter att ha temposprungit över bron fram och tillbaka en gång tänkte jag att det var bäst att jag sparade på krutet så att jag kunde ta mig hem också.

Det är ganska många joggare som springer över Västerbron, även om jag verkade vara den enda som var dum och envis nog att springa fram och tillbaka.

Munchenbacken

En annan bra uppförsbacke att flåsa i är Munchenbacken. Det är en gång- och cykelbacke omgiven av lummiga träd - dock utan havsutsikt. Det är en ganska brant backe - och den tog verkligen musten ur mig. Jobbigt men skönt.

Hornsgatan

Jag avslutade mitt drygt 30 minuter långa (korta?) backpass med att springa uppför Hornsgatan från Hornstull upp till strax före Zinken . Bilarna som passerade höll dock högre hastighet än mig. Det gjorde även en och annan cykel som passerade...

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja du, det är inte lätt att slita sig från Idol. :) Jag missade dock igår, trodde nästa avsnitt skulle va på fredag! Föresten jag har bytt blogg, om det nu är av intresse :P