23 september 2006

Världsgodaste muslin

Världens godaste musli kommer från AXA.

AXA + Valio = Underbart!

Denna världsgoda musli innehåller kardemumma, torkade hallon och tranbär och en hel massa fiber. Underbart tillsammans med Valios yoghurt med päron & ingefärssmak. Prova!

4 kommentarer:

Isabella sa...

Tjena!
Såå gott du får muslin att verka, måste passa på och prova nästa gång jag handlar.
Tack för att du delar med dig av din inspirerande träning, jag önskar att jag tyckte att det var lika kul, men någonstans måste man ju börja.
Hoppas att det är ok att jag har lagt till dig på min blogg, om inte meddela genast!
Kram och jag återkommer
Isabella

Puma sa...

Hej Isabella, javisst får du lägga till mig på din blogg! :-) Och du - muslin är supergod! Problemet är bara att jag nästan aldrig hittar den i någon affär, så nu när jag äntligen hittade den så passade jag på och köpte flera stycken!

Isabella sa...

Hej Rocky girl!
Jadu, denna bok (Tjockholmsbibeln) har jag lite svårt att ta till mig alla tips. Såg heller aldrig programmet när det visades, kanske är det anledninge till att jag upplever den sådan också.
Har heller inte läst den i ett sträck, utan mest när jag har ammat, men mellanåt är det riktigt bra, trots att tipsen är många och man får helt enkelt välja ut det som tilltalar en själv mest.
Har du läst någon som du har tyckt har varit kanonbra?

Puma sa...

Jag har lite svårt för sådana där coachböcker. Både när det gäller vikt och mat och träning. Jag blir liksom aldrig riktigt övertygad, och det känns inte heller riktigt som att jag kan applicera tipsen på mig. Jag känner nog helt enkelt inte igen mig.

Jag försökte läsa Dalai Lamas bok om lycka också. Folk brukar ju gilla den. Men jag hade lite svårt för den också måste jag erkänna...

Men det är klart, om någon kunde plocka ut alla godbitarna - ja då skulle jag absolut läsa och säkert tycka om det jag läser. Men det är för mycket skräp mittimellan...