19 september 2006

19 sep: Intervaller på Telefonplan

Idag testade jag ett nytt ställe - SATS Telefonplan

Telefonplan

SATS Telefonplan är nytt, rent och fräscht. Dessutom är det ljust och öppet. Jag fick lite skäll av receptionisten för att jag glömt mitt medlemskort men jag ska inte låta det dra ner betyget. Dock ligger det lite knepigt till. Bakom Konstfack. Det är inte så långt från tunnelbanan men tråkig väg längs Konstfacks baksida. Däremot var det lite krångligare att hitta med bil. Men det är bara för att jag tycker att hela Midsommarkransen-Aspudden-Telefonplan-Hägerstensområdet är ett myller!

Intervaller

Idag stod det intervallträning på schemat. 5 stycken på 11.5km/h i 3 minuter. Sedan 2 minuters vila. Men det där hade jag ju glömt bort. Jag trodde att jag skulle köra 12km/h i 3 minuter. Men det orkade jag inte. Så det blev 12km/h i 2 minuter x 5. Under de två sista intervallerna ökade jag till 12.5 och 13 för att det var så tråkigt att springa på 12...

1 kommentar:

Anonym sa...

10 kilo har jag blivit av med sen jag gick med i viktklubb för 12 veckor sen :) så det är ju kul!! Och du är bra duktig som kämpar med träningen, förstår inte hur du orkar :P men duktig och inspererande är du :)