24 juni 2008

Tis 24 jun (forts. igen): Löpning från Centralen

Vi hade bråttom hem från Centralen. Seinfeld skulle ju börja om 35 minuter. Så det fick bli en snabbdistans!

Löpning (nästan) mitt i natten

Mamma anlände med tåget till Centralen från Göteborg strax efter klockan 22. Jag var där med bilen så att hon kunde ta den hem ut till Nacka. För egen del övertalade jag grabben att han också skulle följa med till Centralen så att vi kunde springa hem istället för att få skjuts. Han klagade och gnällde en del, men gjorde snällt som jag ville.

När vi satt i bilen och väntade på mamma såg det inte särskilt lockande ut på andra sidan bilfönstret. Det såg kallt ut. Och det blåste - som sjutton. Men jag minns bara att vi hade motvind fram till Stadshuset. Sedan minns jag typ inget mer förrän strax innan Västerbron. Vi måste ha sprungit väldigt snabbt. Hur snabbt vet jag dock inte, eftersom vi inte hade någon klocka med oss.

Det börjar faktiskt bli roligt att springa med klocka igen. Mest tack vare att jag känner att det är enklare att springa snabbare nu. Men jag har tyvärr utvecklat en bortskämd ovana. Numera vill jag inte springa med klocka på min egen handled. Nej nu är jag van vid att grabben springer bredvid, med pulsklockan, och var 20:e sekund säger vilket tempo vi håller. Det är träningslyx det!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Jag kör på precis samma taktik. Det kanske är så att den absolut bästa löparattiraljen är en schysst partner som har koll på vad man gör? :) Om inte annat så är det ju väldigt trevligt att ha sällskap ut i spåret.

/malin

M sa...

hehe va galet skoj att ut och springa efter 22 på kvällen=)... Jag skulle oxå behöva en grabb som kunde pressa mig lite när jag springer haha. alltid bättre när man är två och gärna ha en träningskompis som är någor bättre än vad man själv är så man får pressa sig själv lite extra.. du är så duktig och träna..

Löpning & Livet sa...

Jag var också ute och sprang mitt i natten igår :) Slutade jobbet klockan tio och strax före halv elva gav jag mig iväg :) Det var väldigt skönt ute så det kommer nog att bli fler nattlöpningar i sommar! :)

Magda Gad sa...

Sån där "vardagsmotion" bara älskar jag. När man ska nånstans och väljer att springa eller cykla istället för att åka bil. Bra träning och lite vardagsäventyr!

Cizzi sa...

Vad skönt med kvällslöpning och vilken lyx du har som har pojkvännen som klocka ;)

Anonym sa...

Hejsan!

Var det inte du som skrev om dessa produkter en gång i världen?! Som du köpte i Canada... *L* http://www.eleven.se/cake-beauty-b234.html
Vem av dom är det som är god?! Det drar i shoppingtarmen... ;P

Sofy sa...

Men vilken lyx alltså!!! Hrm, hur fasen ska jag få min prins att göra detsamma. Fast näe... vid närmare eftertanke VILL jag nog inte ha honom där ändå. Lite liv måste man få ha för sig själv! Hi, hi... tack själv för lunchen, det var kanon! (menade verkligen vad jag sa, SHIT var ÄR hon?! Men jättekul och positivt såklart!)

Anonym sa...

Hej igen! Visst kan du det... *L* Från den länken jag gav dig... Men om jag inte är ute å cyklar så har dom även butik i Stockholm... Eleven alltså... Vilken av dom tre dofterna är det du har?! Finns jue med cocos/ vanilj å en med apelsin/vanilj plus en till som jag har glömt vad det var nu...