09 oktober 2008

Jourtelefon

Jag och Coola K har en pakt. En slags jourtelefon. När någon av oss blir sådär sötsugen så att det enda man vill är att gå och köpa en kanelbulle ska man kunna höra av sig till den andra så att man kommer på rätt kurs igen.

Jag har precis messat Coola K. Jag är både hungrig och sötsugen.

Även om jag inte fått något svar ännu känns det lite bättre. Jag har liksom fått ge utlopp för min sötsugenhet.

7 kommentarer:

Magda Gad sa...

alla knep är bra utom dom dåliga! :-)
nej men ärligt så är ju det där skitbra.
själv har jag en utriven tidningsbild på kylskåpet som föreställer en sprinter som har min drömkropp. hon är min kylskåpsvakt ;-)

Susanna sa...

Hihi! Stay strong! Det där med en bild på en snygging som magda skriver om tycker jag funkar bra också. Själv skulle jag nämligen inte våga messa någon VARJE gång jag är sugen på godis ;)

Karin sa...

en bild hjälper ju inte om man behöver prata! ;) Men jag är inte bästa jourhavande heller, såg ju inte messet förrän nu! Sorry....

Lena sa...

Stå emot;)

MarathonMia sa...

superbra jourtelefon! Jag läste någonstans att man ska äta ett kokt ägg när man blir sugen på choklad. Igår var en "sugen-på-choklad-dag" men att ställa sig och koka ägg då kändes inte precis som det jag var ute efter... så fokus gick till att försöka bli sugen på ägg - det blev ett glas vatten.

Anonym sa...

åååh, en sådan vän behöver jag också, måste nog fixas omgående.
Eller så kör jag äggmetoden, skillnaden är nog att jag bara behöver tänka på ägg för att bli av med suget. Varför? Härom veckan när jag tog ett bett i mitt nykokta (löskokta) ägg, så var det dåligt, riktigt dåligt. Fast jag inte hann svälja blev det en snabb snabb rusch in till toaholken.... usch!

Sofy sa...

Smart, riktigt smart! Kram