17 november 2008

Jag äter inte lunch

Den senaste veckan har jag hittat värsta toppenstrategin.
Jag äter inte lunch!
Seså, halshugg mig inte än. För jag äter. Men inte lunch.

Förra veckan tränade jag en hel del på lunchen. Jag kom på att det optimala var att äta en lätt frukost klockan 06.30, sedan mellanmål någonstans mellan 10 och 11, sedan träning klockan 12 följt av snabb påfyllnad och mellanmål klockan vid 16 när livet är som värst. Sedan hem, eller mer träning vid 17-18 och middag på det. Som sagt, jag äter inte lunch.

11 kommentarer:

Petra sa...

Har kört med liknande upplägg och det funkade bra. Det var mest omgivningen som förfasade sig över att jag inte satt ner och åt RIKTIG lunch...

Anonym sa...

Du är en klok tjej. Du klarar nog av att lyssna på kroppen!

Cizzi sa...

Jag är såpass beroende av mat att det där skulle inte funka för mig. Men det gäller att hitta sin egna strategi och köra på den =)

Mia S sa...

Fungerar det och du mår bra så är det väl en utmärkt strategi...Om du tränar ute så får du ju dessutom dagsljusvinsten mitt på dagen! :-) Kör hårt och lycka till!

Anonym sa...

Hej!
Har läst din blogg ett tag och har dig som en av mina inspirationskällor gällande din inställning till träning! Men jag förstår inte hur din kropp klarar av träning på elitnivå när ditt energiintag inte ens tycks täcka ditt basenergibehov? Hoppas bara att du mår bra och tar hand om dig!

Anonym sa...

Låter gr8 tycker jag! Du äter ju ändå mellanmål så ... way to go!

Anonym sa...

Den här kvinnan http://forum.body.se/member.php?u=644 skall tävla på Fittness festivalen och kom bland de 20 bästa i världen i 24-h löpning.
Något som kan ge inspiration.

Ps hon är över 35 år och har två barn

Puma sa...

Petra:
Ja. Kan tänka mig det. Men omgivningen brukar förfasa sig över allt som inte följer mallen.

Anna:
Tack!

Cizzi:
Jag är också beroende. När jag äter såhär känns det som att jag äter jämt!

Soffpotatiz:
Ja, fast jag har inte börjat träna ute. Än. Kanske ska göra det?

Anonym:
Jag äter aldrig mindre än 1700 kalorier per dag. Oavsett hur jag fördelar dem så hamnar jag på det. Mitt mål är att gå ner i vikt, och det är bara på denna kalorinivå jag kan göra det. Äter jag 2100 kcal går jag inte ner i vikt. Min kropp är för konstig för det. Men jag äter inte alltid "nyttigt". Hela helgen har varit en stor muffinfest och jag går gärna ut och äter på restaurang - utan att välja grönsakssoppa.

Cicci:
Japp.

Anonym:
Coolt! Ska surfa in på den siten och läsa lite mer!!

Magda Gad sa...

fungerar det nu då - går du ner i vikt?

Slow-Eva sa...

Det skulle nog passa mig rätt bra också faktiskt! Jag håller mig nog mättare på det sttet.

Denize sa...

När det funkar med arbete etc brukar jag äta Lunch/middag vid 15-tiden och sen äta ordentligt mellanmål vid de vanliga tiderna. Då passar maten bättre till träningen!