27 september 2006

27 sep: Galet upptåg

Som om ett pass på gymet tidigare idag inte vore nog...

Galenskaper

Jag gillar galna upptåg. Som i vintras när jag drog med pojkvännen och gick hem från Åre Holiday Club till Tegefjäll - 7 km i minus 20 grader. Eller när jag envisas med att jogga hem till Saltsjöbaden från Stockholm City. Eller springa ett varv på marathonslingan tidigt en lördagsmorgon. Eller när vi åker i längdspåret med slalomskidor istället för att ta skidbussen. Allt detta får min pojkvän stå ut med (för jag vill ju inte göra det själv). Ikväll fick han vara med om en galenskap till.

Stureby - Stockholm

Vi hade ett ärende till Stureby på kvällen. Jag sa till honom att vi kunde kanske jogga hem därifrån. Han hade inte vett nog att säga nej. Sagt och gjort, lite smått vilsna joggade vi hem. Vi hade ingen karta med oss och visste inte riktigt vart vi skulle. Vi bestämde oss för att följa vägarna längs med tunnelbanespåret så gott det gick och det tog oss sakta men säkert hemåt.

Det var lite jobbigt det måste jag erkänna. Benen var inte särskilt pigga efter dagens steppass men samtidigt var det otroligt skönt att få komma ut och andas lite höstluft.

Dagens totala träningskaloriförbrukning landar på dryga 1200 stycken.

2 kommentarer:

Isabella sa...

Wow, helt vansinnigt modigt gjort, att ni orkade! Grattis säger jag bara!
Du, jag blir helt full i skratt nu när jag tittar på förpackningen av sportmuslin som du har lagt ut på din blogg!
Jag var nämligen idag på Maxi som brukar ha bra sortiment och lyckades köpa musli av märket AXA, men på bilden ser jag att det inte är Sportmusli jag köpte, utan Osötad musli med kanel och frukt.
Men även den verkar god och framförallt nyttig!
Det börjar bli ett äventyr på jakten efter Sportmusli! Haahaaa

Anonym sa...

Jag sitter och läser fitness och ser att din blogg är med ;)