11 januari 2007

Modern träning

Detta (se nedan) lär väl gå under begreppet modern träning.

Digitalt hopprep
Sportex kan du köpa ett digitalt hopprep. Det kommer inte att hoppa åt dig, men för 129 spänn så får du ett hopprep med digital display som visar antal kalorier, tid och antal hopp. Du behöver inte ens räkna själv. Du kan ställa in hur mycket du vill hoppa så piper nåt slags alarm när du nått önskat antal hopp - eller tid. Smart eller onödigt?
Bastutricket

Att man svettas ut en massa kilon i bastun vet de flesta. Men kvällens avsnitt av Du är vad du äter bjöd på en nyhet. Anna Skipper och Kicki Danielsson byggde en bastu med infraröd värme. På något sätt tränger det in i kroppen och du bränner 700-900 kcal per halvtimme(!!!!) utan att svettas. Om detta är sant eller bara bluff och båg vet inte jag, men nog låter det lite otroligt. Om det stämde borde väl varenda överviktig människa sättas i sådana här bastuer av sjukhusets överviktsenheter, för att inte tala om alla kändisar...

1 kommentar:

Anonym sa...

Bluff!
Kul att läsa din blog igen :) Ska du köra spinning på S-malm något framöver? Jag tänkte ta 90-min passet på lördag 16.00. Kanske vi ses.

Susanne