28 mars 2007

Ons 28 mars: Vårgång

Hur ska man kunna träna inomhus när solen skiner som idag?


Morgonträning

Jag och pojkvännen diskuterade viktminskningsmetoder till långt in på natten igår. Vi analyserade och konstaterade. Därför var det inte så lätt att komma upp till 05.50 för morgonträning på SATS idag. Men jag lyckades komma i tid till morgonseminariet på SATS Zenith som det bjöds på imorse, och det var rätt så tidigt det med - 07.45.

Kvällsgåing

Jag fångade kvällssolen och gick en långpromenad. Det märks att våren är här: krokusar, folk med shorts, picknickfiltar på gräset, fotbollar på grusig asfalt, öppna uteserveringar och fullt med människor som är ute och flanerar. Härligt!


Jag var ute och gick i 80 minuter och försökte hålla en rask takt tillsammans med en massa nyhetsprogram på P1 i öronen. Intellektuellt, men inte särskilt taktfast...



Dagens matsedel

  • 07.45: Dagen började med en definitivt osötad smoothie på röda bär och någon väldigt osöt yoghurt, tillsammans med en grovfralla med ost, skinka och en massa ruccola. En nyttig frukost som SATS bjöd på.
  • 09.15: En klase röda druvor.
  • 14.30: Varm rökt lax med bondsallad (grönsallad, avocado, bondbönor, tomater, rödlök och fetaost) och en skiva grovt bröd, från Piccolino i Hötorgshallen.
  • 18.00: 3 msk lättkesella med en liten skivad banan och lite honung.
  • 19.00: 2 skivor bröd med lågt GI, rikligt med hummus (lightvarianten) och några skivor skinka. 2 ägg.

Förmodligen kan det bli ett till minimål, typ proteinshake, innan kvällen är slut...

Inga kommentarer: