05 april 2007

Tor 5 april: Home sweet home

Så var man hemma igen.


Home sweet home


Kom upp till Årefjällen igår natt. Hem kära hem. Men av dagens träning blev intet. Eftersom det nära på blåste orkanstyrka utanför dörren så höll jag mig inomhus och passade på att äta av både pizzabuffé och smågodis. Från en extrem (den nyttigt träningsglada) till en annan (som mumsar på pizzaslices och godisbitar) med andra ord.


Däremot hittade jag gott sällskap i form av både tidningen SportGuiden och ÅRE Idag, och här fanns ett och annat att inspireras av!


Work Out Åre


I ÅRE Idag fick jag nys om att det anordnas en träningshelg i Åre nu i sommar. Den 1-3 juni närmare bestämt, på Holiday Club i Åre. Det är första gången som eventet anordnas men tanken är att det ska bli ett årligt och rikskänt träningsevent.


Bland annat läste jag att det planeras för en megastor spinningklass med 80 cyklar samt kanske även spinning högst upp på fjället. Det låter riktigt häftigt och jag funderar starkt på att anmäla mig (anmälan måste ske senast 1 maj). Enligt siten så uppdateras schemat fortfarande och det är tur för just nu ser det inte så väldans imponerande ut. (Men Åre inbjuder till mer träning än vad som anordnas just denna helg)


Krångliga benövningar


Jag gillar tidningen SportGuiden. Kanske för att den är gratis, men framförallt för att den är så allsidig. Bland annat så hittar man Elin "Amber" Sundell i det senaste numret (2/april). Hon visar några benövningar. Dessvärre är det övningar av det mer krångliga slaget och varken bilderna eller texten gör dem begripliga. Chansen att folk kommer att utföra dem rätt i gymmet är ganska liten.


PT i mobilen


Nu kan du få en PT i mobilen. Kolla in sidan PT on net för mobil-PT och en massa annat som har med träning att göra. Jag har hört talas om PT i mobilen förut, men länken hittade jag först nu i samband med Elin Sundells krångliga benträning.

Inga kommentarer: