15 maj 2007

Ingen intervall

Klockan är 00.00 och jag har precis gått upp.

Ingen intervall

Det blev ingen intervallträning ikväll. Jag råkade somna förbi den. Somnade som en gris klockan 7 ikväll och har sovit tills nu. Känns lite konstigt. Hoppas jag inte är på gång att bli sjuk. Medan jag sov tänkte jag, ja eller drömde egentligen, att det var ok så länge jag kom upp till klockan 23 för då kunde jag gå och träna på Odenplan som har öppet till midnatt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha. Jag snoozade och missade morgonpromenden och drömde om att jag skulle hinna så länge jag inte sov längre än till halv åtta. Säkert. Mitt huvud dunkar så det var nog bäst att jag hoppade den i alla fall.

Sporty Spice sa...

Låter helt klart som om din kropp behövde vila. Och det är ju "träning" det med. Tänk på alla musklefibrer som hann återhämta sig så du kan bygga fler idag. =)

Puma sa...

Ella:
Visst är det dunderskönt att snooza!!

Sporty:
Tack för den insiktsfulla kommentaren. Nu behöver jag inte ha så dåligt samvete för den försovna träningen!

Anonym sa...

Haha, så där brukar jag också tänka/ drömma i sömnen. Men vad häftigt att gymmen har öppet så länge i STHLM. Vårt senaste ( västerås) Stänger 22.30 tror jag.

Anonym sa...

Jag trodde att du drömde att de hade öppet till 00:00. Finns det gym som har öppet till 00:00... Det är ju bra. När jag var i New York hade gymmen öppet dygnet runt, inte dåligt men det är ju där =)

Puma sa...

Carolina & Therese:
Odenplan är det enda som har öppet till midnatt vissa vardagar. Annars är väl normen 22... men på Hornsgatan finns ett gym som heter 24/7, och det låter som om de har öppet typ alltid eller hur?