15 maj 2007

Tis 15 maj: Ordningen återställd med intervaller, styrketräning och yoga

Så var ordningen återställd. Gårdagens försovna träning blev till hårdkokt träning i eftermiddag istället.

SATS Kungsholmen

Jag har varit på alla SATS citygym, förutom Kungsholmen. Tills idag. Och det hade jag kunnat vara utan! SATS Kungsholmen är en av de tråkigaste SATS-gymmen jag varit på. Bara Liljeholmen är värre. Här finns noll träningsglädje. Zilch! Och sådana där hantlar och stänger av järn (eller vad det är) som gör att man stinker i händerna efteråt.

Men jag tränade ändå. Började med lite intervaller men märkte att Ipoden var full med Marie Lindberg (bra platta!) och Sonja Aldén (tråkig platta!) och det är ju inte direkt någon intervallmusik. Mer ligga-i-sängen-innan-man-ska-sova-musik. Som tur var hade jag också Iglesias senaste pingpong-sång som fick gå på repeat. Och så Oh Lauras låt Release me (SAAB-reklamen), såklart. Den är het! Men passar bättre för stretching... eller promenaden till gymmet.


Det blev några intervaller ändå. Kände lite i höften efter joggen i söndags vilket verkligen inte är något jag vill kännas vid. Så jag försöker glömma det. Körde lite styrka efteråt, lite armar, lite axlar och lite rygg. Och så sit ups såklart.

Yoga

Yoga är en morgongrej och jag förstår varför. När jag går på yogaklasser på eftermiddagen, eller kvällen, mår jag bara illa. Inte bra. Det är för mycket skit (läs mat) i systemet eller något. Klassen ikväll var packad och det är roligare att göra yoga med mer space. Nu slog vi nästan i varandra...

Det finns en tjej som jag alltid hamnar i samma klass som. Hon är en sådan där tjej som ser otroligt jäkla bra ut. Brunbränd, slank, total avsaknad av celluliter och skitsöt. Nu vet jag vem det är - Freja som vann Top Model. Som vanligt har jag noll koll på kändisar!


Maratips

Ett litet tips för er som joggar och är i Stockholm på torsdag: på morgonen kan man testspringa ett varv på Marabanan med vätskekontroller och allt. Hett - och jobbigt - tips!

Inga kommentarer: