02 maj 2007

Ons 2 maj: Kondis och en triceps

Jagharsåjäklansmycketattgörapåjobbetsådetkännsomattalltgårsåhär. Det där var lite jobbigt att läsa va? Men det är så det känns just nu. Jag har tusen och en grejer att göra och vet inte när jag ska hinna med allt. Det är ju helg hela tiden!! Men, det var skönt att komma iväg till gymet ikväll och svettas ut lite stress!

Kondis

Det var rätt så lugnt på gymmet. Jag pluggade i min Ipod i öronen och försökte hitta takten på en crosstrainer. Det är rätt skönt att ändra intensitet beroende på musiken. Snabba låtar = lättare level och snabbare "tramp". Långsammare låtar med mer beat = tyngre, tyngre, tyngre och mer tryck på "pedalerna" men inte så snabbt. Med variation så tröttnar man inte.

Skridskomaskin!

Jag testade en ny maskin som de har på SATS (söder), Technogym Cardio Wave. Det är en skridskomaskin och är sjukt jobbig för benen. Och är den jobbig - ja då är den hur bra som helst!

För demonstration på YouTube, klicka här.


Triceps

Jag avslutade med lite styrka. Det blev en muskelgrupp. En enda. Men - hela 3 set faktiskt. Och det var mina arma triceps som blev prioriterade.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gillar också den maskinen ;)

Anonym sa...

Den verkar rolig! Önskar att mitt gym också hade en sådan.. :)