02 maj 2007

Supervickan

Under helgen har jag guidat en släkting från USA runt bland våra kungligheter och passat på att både beskåda slottet "i stan" inifrån, palatset Drottningholm utifrån och vinkat till kungen på hans födelsedag. Så det är inte mer än rätt att jag skriver några ord om supervickan.
Tränad kunglighet

Expressen skriver idag att Victoria har blivit stark. Och att det syns. Som bildbevis har det en suddig och dålig bild på Victoria när hon håller hårt i sin väska. Men tränat det har hon, fem gånger i veckan enligt "en vän". Även kändistränaren D-flex intygar att kronprinsessan måste ha tränat, eftersom det syns på hennes armar och axlar. Vill man ha en Vickankropp så ska man styrketräna och köra yoga. Dessutom ska man gå raska promenader, äta ofta och dricka mycket vatten. Allt enligt D-flex.

3 kommentarer:

Anonym sa...

jag såg det där i tidningen, och det var lite överdrivet. det hade lika gärna kunnat vara skuggan av någonting;) inte det att jag inte unnar henne muskler...men ändå, haha..man får ta expressen med en nypa salt ibland. speciellt när det gäller träning & mattrender tycker jag:S

Puma sa...

Carolina: jag håller med! Men så tycker jag att det mesta som Expressen och Aftonbladet skriver är ganska överdrivet. För att inte tala om alla -4kg på 5 dar-löpsedlar!!!

Anonym sa...

ja, gud så trött jag är på de löpsedlarna. jag går efter böcker, känns klokt;)