08 juni 2007

Makaroner

Om 25 timmar går starten för maran.

Makaroner

Åtskilliga tusen äter makaroner och pasta och spaghetti i stora lass idag. Utan fullkorn. Utan proteinberikningar. Bara snabbmakaroner. Och kanske lite ketchup.


Grabben är inget undantag. Han kom hem på lunchen och laddade med ett makaroniberg som är många gånger större än hans mage (imorse åt han ett berg med gröt). Hur det får plats i hans mage vet jag inte. Men det måste ju räcka till 4 mil.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hm, ja, ketchup och makaroner verkar gå hem hos många. Fattar inte grejen!
Fullkornspasta eller dinkelpasta är ju godare om man nu vill ha pasta :).

juste, är det alright om jag länkar från min blogg till dig? tycker du skriver så trevliga saker :D!

Puma sa...

Sofia: Javisst - det är bara att länka på! Jag måste testa dinkelpasta - har inte provat det någon gång...

House Of .... sa...

Ville bara smita in och säga LYCKA TILL på maran =) //Från en tjej som gillar din blogg

Anonym sa...

Tack Ingela, det lär behövas!

Är du i Stockholm så titta gärna på folkfesten, annars sänder TV4 mellan 13.30 och 17.30. Men man kanske inte vill sitta framför TV'n när solen skiner ...

Puma sa...

Ja anonym (grabben) - stort lycka till!!! Och glöm inte, springer du under 2.55 så bjuder jag på resa till New York. Eller var du än vill åka. Så se till att spurta lite på slutet - inget släpa fötterna efter sig som förra året, ok! Men... känner du dig sjuk eller det minsta borta - så bryt!!! Jag vill inte se dig i någon sjukstuga. Det går fler maror...
Lycka till nu - hejar på dig imorgon!! Och under de tre timmarna du maler på så kan du väl fundera var du ska bjuda mig på middag om du slöspringer och kommer in på 3.05 eller sämre. ;-)

Anonym sa...

Oj! Hoppas de går bra!!! ;) Lycka till...

House Of .... sa...

Ska verkligen bli kul att läsa hur det gick för dig, din egen upplevelse och så. Är även väldigt nyfiken på hur pass postitiv du lyckas hålla dig=) Vad känner man? Känner man att man klarat av halva loppet (vid halvvägs) eller är tankarna mer att man har halva vägen kvar? Om du förstår vad jag menar=)