21 juli 2007

Lör 21 juli: Strandjogg

Solen gömmer sig bakom molnen idag men stranden finns ju tillgänglig för det. Och att jogga längs många kilometer sandstrand är en riktig sommartopp.Haverdalsjogg

Det finns mer till Halmstad än Tylösand. Det finns ju Haverdal också. Ytterligare en imponerande sandstrand.

Jag och grabben gav oss ut på en förmiddagsjogg och kämpade i motvind - som senare blev medvind. Att springa på stranden är för mig riktig drömträning och känns därför som lyxträning. Men när det blåser på blir det jobbigt, så allra roligast kändes nog träningen precis efteråt - när jag var klar.


Blåbär och pannkakor

Efter joggen serverades storfrukost med skramlade ägg (låter godare än äggröra) och pannkakor med blåbär... och nutella. Så det får väl bli en jogg ikväll också.
3 kommentarer:

Anonym sa...

En inspirerande blogg. Blir själv sugen på att börja träna igen. Grabben verkar ju hantera kameran väl, tur att det inte var far hans som skulle fotografera.

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

ejHEJ tjejen!
Välkommen hem! Du är saknad tjejen!
Hoppas att semestern var/är bra! Slå en signal eller skicka ett sms när du e åter i storstaden, så kör vi ett pass tilsammans!
Kramar

Puma sa...

Berne:
Roligt att du hittat hit. Men vadå "börja träna igen"? Du har ju inte slutat... :-)
Och du, det tog ganska många försök innan han satte en någorlunda bild. Vi ses!

Pernilla:
Hallå bruden! Jag har siktet inställt på många morgonspinningpass när sommar och semester väl börjar ta slut. Jag hör absolut av mig!! Hoppas du haft en bra sommar hitills!!!