26 mars 2008

Kaseinprotein

Smaken är som baken.

Night Pro

Hemma hos mig har det stått en flera kilo tung säck med wheyprotein. Hemma hos Coola Karin har det stått två stora burkar kaseinprotein. Jag bör inte dricka wheyprotein eftersom det är ganska snabba proteiner. Karin bör inte dricka kaseinproteinet eftersom hon får ont i magen. Så vi bytte!


Nilla kräktes nästan bara vid blotta tanken på kaseinproteinet. Hon har en likadan burk, Night Pro, i hallon/smultronsmak. Men smaken är som baken. Jag tyckte att just den smaken var helt ok. Ännu godare var nog chokladsmaken. Konsistensen var ganska krämig men framförallt fluffig. Som sagt, smaken är som baken.

6 kommentarer:

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Mmm det e tydligt de... delad e den *s* men det va väll bra att du tyckte om det, själv dricker jag det med skrynklad näsa!

Karin sa...

Bra att du gillade det! Själv var tdet tufft att få i sig det utan att det kom upp igen. Men som sagt, min mage gillade ju inte det ändå.
Tack för wheyproteinet!

Dunceor sa...

Är kaseinprotein långsamt eller snabbt? För nu kör jag whey både på morgonen och efter träning. Jag borde egentligen nog bara köra det efter träning och hitta ett långsamt att ha på morgonen.
Annars kan jag rekommendera kolozzeum's protein, det smakar gott tycker jag.

Anonym sa...

Jag tycker night-pro smakar sisådär. Första gången var det fruktansvärt men har vant mig hyfsat. Kör whey både före och efter träning annars, tycker det funkar fint! (så smakar det tusen gånger bättre än night!)

Puma sa...

Dunceor:
Kasein är långsamt!

Ruth:
Va? Är det ingen mer än jag som gillar night pro??? :-)

Dunceor sa...

Då kanske man ska ta och köpa en laddning Kasein att ha på morgonen då jag vill inte ha snabbt protein på morgonen egentligen. Man lär sig något varje dag! Tack!