13 oktober 2008

Mån 13 okt: Recept för en hälsosam kväll

Spinning + laxmiddag + en god vän = recept för en hälsosam kväll.

Hälsa

Sporty skriver att hennes recept på hälsa är att välja organiska livsmedel. Det är inte fel. Mitt recept på hälsa är dock att göra det jag tycker om att göra.

Jag tycker om att träna spinning på SATS Hötorget på måndagar, jag tycker om att äta lax och avokado, och jag tycker om härligt snack om träning och livet med goda vänner. Alla tre ingredienserna har serverats under min måndagskväll.

Pia ledde ett mördarpass från instruktörssadeln. Vi körde 90-sekundersintervaller nästan hela passet igenom och jag är sällan såhär trött mellan varven. Jag var inte trött i benen. Jag var bara slut i lungorna.

Sedan tog jag mitt pick och pack (som vägde jäkligt mycket) och mötte upp Coola K och gick från Hötorget hem till henne på Kungsholmen - i regnet. Vi hann plocka upp 2.5 kilo vindruvor från en av Hötorgshandlarna också...

På vägen spanade jag in ett säkert vintertecken: en lastpall med julmust (på Överskottsbolaget). Jag älskar alltid julmust i november (och avskyr det i januari...).

Julmust!!

Coola K gömmer oanade talanger i sitt minikök och hon förberedde en middag på lax, skramlade ägg (på begäran av mig) och sallad. Till efterätt blev det dadlar, mandaring och vindruvor. Dock inte 2.5 kilo.

Coola K shoppar nyttiga matprylar


Nu sitter vi här och lyssnar till Agnes låt On and On men har faktiskt inte planerat ett enda hösthyss. Vi har några redan inplanerade galenskaper att genomföra först...

Tänk vad härligt bra man kan må en måndag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

tror att ni 2 inte behöver planera in fler hyss förrän 2010

Anonym sa...

Jooo - jag vill se fler hösthyss snart, så jag får nåt kul att läsa om =)