14 oktober 2008

Tis 14 okt (forts.): Lunchträning

Morgon, middag, kväll...

30 minuter

Körde styrketräning på lunchen. Jobbgymmet ger mig inte särskilt mycket motivation och därför är det extra viktigt att jag har koll på exakt vilka övningar jag tänkt köra. Dessutom ser jag till att planera enklast möjligaste övningar eftersom man aldrig kan lita på utrustningen där nere. Hantlar finns, men man fattar inte hur tunga de är eftersom det inte står på.

Eftersom jag inte såg vad jag lyfte blev det därför vädigt tunga bänkpressar och liggande flyes för bröstmusklerna. Det kändes jobbigt ända från tredje repetitionen. Bättre gick det på bicepscurlsen. Den tunga vikt jag förut bara använde "ibland" för några enstaka reps använder jag nu på "heltid". Jag körde lite axelträning också, med axellyft åt olika håll och kanter. Det är dessa rörelser som känns mest nu när jag sitter framför datorn och jobbar.

Eftermiddagen går åt till att samla kraft, energi och motivation till kvällens spinningpass. Klockan 15.00 har jag lovat mig själv "finkaffe". Det vill säga den dyra latten som kostar över 20 spänn ute i jobbcafeterian.

1 kommentar:

MarathonMia sa...

Kan du inte ta med dig en spritpenna och märka de där förbenade hantlarna! Välj typ 45kg så stirrar du stint på grabbsen när du kör dina reps!