16 december 2008

Tis 16 dec: PT-träning

Eldprovet är avklarat.

PT Challenge

PT-Fredrik var bussig och bjussade på en provträning idag. Han förvarnade mig redan igår, när jag var på gymmet, och sa att han förberett ett högintensivt pass åt mig. Jag gick hem med slutkörda armar och byggde upp både träningsvärk och nervositet inför idag.

Glad och pigg (före träningen).
Efteråt var jag mest bara glad...

Idag på lunchen sågs vi igen. Vi körde boxövningar blandat med sit ups och armhävningar och hopprepshoppande. Om jag inte redan var slut i armarna blev jag det nu. Situpsen funkade bra men armhävningarna får jag bakläxa på. Under en av övningarna skulle jag slå 1 slag, ner för 1 armhävning, upp för 2 slag, ner för 2 armhävningar och så vidare - ända upp till 10. Sedan skulle jag räkna ner igen. Mina armhävningsförsök var en sorglig syn redan halvvägs. Det positiva i det hela är att det som är dåligt bara kan bli bättre!

På det stora hela får PT-Fredrik bra betyg. Jag tror detta kan bli bra. Jag sa till Sofy igår att det är en fin linje mellan att träna riktigt hårt så att det är skitkul och riktigt hårt så att man aldrig vill göra det igen. Det är någonstans där jag vill balansera.

Här har ni honom: PT-Fredrik!

6 kommentarer:

Sofy sa...

Jippie!!!

Mia sa...

Kul! Pt-träning ger mer!
Vet han vem han har att göra med?!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Tjohooo, hejja PT Fredrik, Hejja Puman!

MarathonMia sa...

Lövly! Kul att PT ställer upp på bild också! Klockrent.

Om 20 PT -pass kör du armhävningar på tummarna!

Anonym sa...

Att skaffa PT är det bästa jag har gjort!

Anonym sa...

Fan vad roligt, grymt avis!