12 januari 2009

Mån 12 jan: Träning med PT (2/33)

Snygga armar? Ja tack!

Bröst, biceps, triceps

Jag har fått ett 3-splitsprogram från PT-Fredrik. Idag testade vi en av splittarna: bröst, biceps och triceps. Även om det inte går att bygga muskelmassa medan man ligger på kaloriunderskott kan man fortfarande bli starkare. Därför körde vi tunga vikter och få reps. 6 stycken. Så få har jag nästan aldrig kört förut, eftersom det är svårt att köra det själv.

Såhär i efterhand känner jag att jag dog allra mest i bicepsen. Bicepscurls med stång och sedan superset på hammercurls och scottcurls tog ut sin rätt. Men jag undrar om det inte var bröstmusklerna som det var roligast att träna. Fast jag kände mig starkast i tricepsen.

Tänk om man kunde träna med PT på varenda pass - upp till 10 timmar i veckan. Hur lyxigt skulle inte det vara! Jag antar att jag får nöja mig med 2 gånger i veckan. Även om det blir någon veckas uppehåll nu eftersom det är dags för Blogger ski camp till helgen.

Förresten - är det någon som har en "tom" dongel över (alltså, en dongel utan sim-kort)? Jag skulle vilja köpa den i sådana fall. Och om någon har en sprillans ny LG Renoir hemma så vill jag gärna köpa den också! Dongeln pockar på allra mest. I min webbook-dator är det mobila bredbandet inbyggt men på min konsultdator är det inte det... och jag behöver en dongel att stoppa i simkortet från webbooken...

Vill köpa! Har du en över?

Vill också köpa...

4 kommentarer:

Sofia sa...

Är det en LG Renoir du suktar efter? Min pojkvän köpte faktiskt en sådan innan jul och han verkar faktiskt ganska nöjd, speciellt med kameran.

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Oh va roligt, oh va roligt! Mer muskler (och Madonna armar) åt folket! *s*

Puma sa...

Sofia:
Åh, ja - en sååån är det jag vill ha! Kul att han är nöjd!

Nilla:
jajamän

Anonym sa...

Jättebra och intressant blogg! Jag ska följa den och tror att jag kommer att lära mig en hel del. Har alltid styrketränat men det här med pulsklocka mm är helt nytt för mig. Du får gärna kolla på min träningsblogg och kommentera om du har några tips och råd! http://emmasviktohalsa.blogg.se

MVH Emma