03 oktober 2007

Hollywoods hemligheter

Vad tillagas i stjärnornas kök?

Så äts det i Hollywood

Det finns många bilder som avslöjar att Fergie gillar att jogga. Nu avslöjar hennes kostrådgivare även vad Fergie äter.


Vad sägs om en omelett på ett gäng (6st) äggvitor på morgonen, tillsammans med stark sås? Och brödskivor med jordnötssmör. Lite senare mumsar Fergie på lite yoghurt tillsammans med granola (det är väl en slags musli) med lågt socker- och högt proteininnehåll.

Till lunch äter Fergie grönsallad med kyckling och en bit avokado. Till eftermiddagen blir det snacks i form av organiska ostbitar och riskakor. Och kashi bars.

Fergie gillar visst mellanmål. Innan middagen äter hon tydligen grönsakssoppa och morotsstavar som hon dippar i hummus. Och sedan middag - gärna lax, couscous och grönsaker.

Ovan har ni alltså framgångsreceptet till en Hollywoodkropp. Tillsammans med en personlig tränare på heltid också. Förstås.

Men det finns ju andra sätt att få den åtråvärda Hollywoodkroppen. Britney rapporteras vilja svälta sig själv i form och sångaren Ashanti tillbringade en vecka med the "lemonade diet". Hon åt inget. Hon bara drack. 3.6kg ska hon ha uppgetts tappa.

4 kommentarer:

Sporty Spice sa...

Låter som Fergie och jag har samma kokbok. =) Fast jag behöver kolhydrater på morgonen i form av gröt och mindre på kvällen än hon.

Hennes musik är dessutom skön att träna till. Utfall blir roligare om man har "Hump" i lurarna.

Anonym sa...

ja, men de skriver intet om Ashantis antagligen ganska snabba viktuppgång vid intag av föda sen, efter att tappat vätska så de står härligan till! ;)

Puma sa...

Sporty:
Då blir det Hollywoodkropp nästa för din del! Grattis! :-)

Emelie:
Enligt siten så har Ashanti själv påstått att hon faktiskt inte gått upp de kilona. Men man vet ju aldrig så noga.

Anonym sa...

Tycker Fergies mat lät mums... *L* Fast jag måste allt ha min gröt på morgonen jag... Å så kaseinprotte till kvällen vispad till fluff att äta med sked... *mums*