02 oktober 2007

Spinningkonvent

Kul att ni röstade på om det var värt 1500 spänn att köra spinning en dag i Göteborg. Det var en jämn match även om några fler tyckte att jag ska göra något annat med pengarna istället. Jag har inte anmält mig till konventet och kommer nog inte göra det heller. Jag vill gärna gå. Men... 1500 kr är lite mycket.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså, hade du fått BETALT 1500 spänn för att gå på konventet kanske du skulle övervägt det... Men att betala för att gå på spinning skulle i varje fall jag aldrig gjort. Men du vet ju min åsikt om spinning :-)

Prralin sa...

Kanske kan bli ett par nya snygga spinningskor för de pengarna istället?! =)

Anna (Orka mera) sa...

Jag missade att rösta men skulle defititivt röstat på att det var värt det! Har själv hostat upp pengarna för att få gå! Ska bli superkul!

Kul blogg förresten :)

Anonym sa...

1500 för ett konvent är lätt värt, har betalat mer för andra konvent. Att jag snart ska lägga ut lite drygt 20 laxar på att åka till Auckland för att delta på filmningarna av Les Mills klasserna känns bara roligt! :)

Puma sa...

Cia:
Ja, så kan man ju också tycka. ;-)

Prralin:
Bra idé där!!

Anna:
Du får köra för mig med. Och berätta hur det var sen!

Fredrik:
Ja men det där var ju en heeeelt annan sak. Dels så kommer du till Auckland istället för Göteborg. Och så hamnar du på bild. Men jag förstår vad du menar, jag hade lätt betalt 1500 spänn för att åka skidor med proffs. :-)