19 december 2007

Julbord

Ikväll är det jag, grabben och Prins Carl Philip.

Hur laddar man upp inför ett julbord?

För två år sedan, precis på dagen, hittade mitt och grabbens hjärtan varandra. Främst genom vårt stora skidintresse. Genom våra Årekopplingar. Men också genom vår envisa träningsvilja och gigantiska res- och äventyrslust.

Jag och grabben under långresan till Thailand.

Ikväll firar vi det tillsammans med Prins Carl Philip. Eller snarare på Prins Carl Philip. Och ett dignande julbord - fast med internationell tappning vilket är en lustig twist på det mer än 100 år gamla mälarfartyget.


Frågan är bara hur jag ska ladda upp inför julbordet? Då menar jag inte hur jag ska äta, eller inte äta, under dagen för att få plats med så mycket julmat i magen som möjligt. Nej jag syftar på träning - såklart. Hur ska jag träna under dagen för att må så bra som möjligt i kroppen och i knoppen eftersom jag vet att jag kommer äta både gott och mycket ikväll?

Hur jag ska träna imorgon vet jag. Då är det halvmaradags. Jag lär ju vara fulltankad i alla fall...

12 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Härlig bild från Thailand! Man blir allt lite sugen att lämna kalla ruggiga Sverige när man ser den!

Motionären sa...

Var på julbord i söndags. Laddade upp med ett rejält gympass och ca 15 min på löpband efter det. Då var jag hungrig som en varg och kunde äta kopiöst mycket.

Anonym sa...

Vilken mysig bild från Thailand. Det är ju så man suktar efter lite värme..

Anonym sa...

Åh, grattis på 2-årsdagen! Hur gick det till när ni träffades? Jag blir så varm i hjärtat när jag hör andra berätta om sånt (om du vill berätta alltså)! :-)

Och jag ska absolut rapportera hur träningsprogrammet kommer att se ut!

Em Löfgren sa...

hej grattis till kärleken!! 2 år!! härligt härligt!! hoppas ni får det underbart på julbordet!

Sporty Spice sa...

Grattis på 2-årsdagen!

Anonym sa...

Grattis på 2-årsdagen! Trevligt sätt att fira, julbord med twist låter spännande. Berätta gärna vad "twisten" var för något :o)

forget 4P sa...

Fira med ett dubbelt så långt pass givetvis ;)

Sofy sa...

Hoppas ni får en grymt trevlig kväll! Härligt att höra om två år av kärlek. .. samt att du bjussar på solig bild som gör en lagom avis.

Anonym sa...

Grattis på 2-årsdagen och hoppsa julbordet smakade ;)

Löpning & Livet sa...

Grattis på 2-års dagen, hoppas ni hade en underbar kväll :)

Puma sa...

Tack alla ni vad ni är söta. Vi hade en mysig kväll med ett trevligt julbord. Fast för mig blev det väldigt otraditionellt eftersom jag hoppade över skinkan. Vet inte riktigt hur det kunde bli så... jag glömde helt enkelt bort!

Och jaaaa - vi längtar också till Thailand. Men även till snö och skidåkning paradoxalt nog...

Emi/Hemlig blogg:
Twisten var väl att det var lite andra grejer på bordet. Lite revbensspjäll med bbq-smak, lite kalkongrejer och crab cakes, tiramisu och andra prylar. Men min favorit är ändå alltid laxen! :-)