17 december 2007

Kalorier i Aladdinasken

Är din Aladdinfavorit en fettfälla, frågar sig Aftonbladet. För i vilket julhem finns det inte en Aladdinask? Jag vet inte var de kommer från. Men de finns alltid där likförbannat. Dessutom hör mina favoriter till de fetaste. Typiskt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha gissa om jag känner igen mig i ditt förra inlägg. Även om jag irdottar inomhur är jag ständigt tokkall på megsn, rumpa och lår.. och aladinasken.. Ja det var mina favoriter med.. 60 kalorier.. jag brukar itne räkna dem men jag kan definitivt uppskatta hur många jag skulle kunna sätta i mg på en hel dag =) Du frågade om mina bhar, jag ahr jättesvårt att hitta bra behåar då de flesta butiker har väldigt dålit utbud på D-kupor men den på bilden är faktiskt från HM=) Hoppas du har haft en bra dag!

Anonym sa...

Och pepparkaksfärgen är bara fejkad.. Tyvärr.. Fast jag har lätt för tat bli brun. jag solade solarium en gång under förra veckan för att se om mina exem försvann.. Det gjorde de int men brun blev jag =) Det går dock inte att jämföra med brännan du får när du är ute och åker sakidor.. Finns inget finasre än en äkta bränna.. Gärna med vinterrosigg kinder! Annars är jag ett fan av BUS så jag är rädd för att sola på både sommar och vinter, fungerar alltid när man vill känna sig lite fräschare..

Tausert sa...

Mina med! min favorit är en som ligger i mitten.. tror den heter wienernougat eller nåt sånt. JÄTTEGOD.. och så tar de alltid slut först :-)

Anonym sa...

hehe, well, känns egentligen som det kvittar att räkna individuella chokladbitars energiinnehåll, iallafall jag äter inte individuella chokladbitar, jag äter dom mer i flock ;)

Anonym sa...

Vi läste också den artikeln här på jobbet. Konstaterade ganska snabbt att ALLA chokladbitar i asken är fettfällor. ca 35 kcal för en sån liten bit blir snabbt ganska mycket om man äter ett par, fem stycken. ;) Trillingnöt som är min favorit tillhörde ju iaf en av dom "nyttigaste" ;)

Anonym sa...

Ska man äta choklad kan man lika gärna äta den man gillar bäst, annars kan man lika gärna skita i det. :-)

Hellre 100 goda kcal än 80 kompromissade halvgoda kcal, eller hur?