10 december 2007

Torsk på Tallinn

Så var man hemma igen. Från regnet till regnet.

Tallinn

Jag hann aldrig läsa era ska-jag-ta-med-träningskläder-eller-inte-kommentarer innan jag åkte. Vet inte om det var bra eller dåligt, för era åsikter var ungefär lika splittrade som mina.

Jag tog faktiskt inte med mig några träningskläder. Jag hann nämligen tyvärr inse att hotellet inte hade något gym innan vi åkte. Och då blir reseträningen lite svårare.

Men kanske kan man se weekendtrippen som en liten träningsresa ändå. Vi körde mestadels lättdistansträning. I och omkring regniga gamla stan otaliga gånger, förbi några shoppingcenter och in och ut i en massa butiker.

Min träningsoutfit i Tallinn. Passar bra för lågpulsträning.

För min del shoppade jag inte en endaste grej. För grabbens del var det värre. Men - det var guilt free shopping.

För det är såhär: var i världen vi än åker hamnar vi alltid i en massa sportaffärer. Det är inte så att det räcker med att gå in, kolla sortimentet och gå ut. Nej det ska vridas och vändas på varenda liten galge med träningskläder. Och varenda Asicssko ska kollas in. Så var det i Montreal i somras. Så var det i Bangkok förra hösten. Och så var det i lördags i Tallinn. Och när grabben väl hittar något bra, ja då shoppar han. Långt mycket värre än en tjej. Den här gången blev det ett par Asics DS Trainer. Och Asicskläder. En jäklans massa Asicskläder. Grabben ser ut som om han är sponsrad...

Guilt free shopping. Asicsdojjor. Asicstights. Asicsvindbyxor. Asicsjacka. Asicst-shirt med kort ärm. Asicströja med lång arm. Asicsstrumpor med crazy mönster. Asics, Asics, Asics...

Vi kolhydratladdade också en del. Det måste man ju göra om man ska prestera. Vi körde dels kolhydratladdning i flytande form på några irländska pubar. Och kolhydratladdning i fast chokladpralinform.

Kolhydratladdning på Tallinnvis.

Både jag och grabben känner att Tallinnresan var sådär. Visst, mysig stad men... det finns städer som är mysigare och roligare. Så nästa gång åker vi till New York har vi (jag) bestämt.

5 kommentarer:

Terese sa...

NY är mitt och Glenns nästa resmål också. Efter Thailand förståss. :-)

Anonym sa...

Är man inte sponsrad måste man ju shoppa själv, än så länge ...

I NY har jag köpt mina grymmaste Asics, nämligen Asics Magic Racer, men det var några år sen, men vi får åka dit igen o kolla.

Vad säger andra alla läsare då? Är inte Asics bäst? Eller vad springer ni andra i för skor??

Anonym sa...

Kolhydratladdning i flytande form är verkligen inte fel... praktiserat det själv x antal gånger;-)

ha en trevlig vecka!

Em Löfgren sa...

kul att ni hade så mysigt iallafall! =) och välkommen hem !=)

Anonym sa...

Mina senast skor har varit NIKE hela bunten. Får se vad det blir för märke till våren...