23 maj 2008

Stora problem!

Jag har en kris. En gigantisk sådan som jag måste lösa. Ett stort problem. Typ världens största. Nästan.

Glajjor

Jag har provat solglasögon en hel vecka i sträck. Jag har provat mig igenom hela sortimentet på NK Göteborg, Details Västermalmsgallerian (Stockholm), NK Stockholm, några andra ställen i Stockholm och till slut på Synsam i Gallerian (Stokholm). Jag har provat Bvlgari, Chanel, Ray ban, Marc Jacobs, Versace, Chanel, Armani och god knows what else. Men jag har inte hittat ända hem. Jag köpte ändå ett par Bvlgari häromdagen eftersom jag blev så stressad efter att ha stått på NK en halv evighet och provat glasögon efter glasögon och helt tröttat ut tjejen som hjälpte mig. Till slut sa hon att de nog inte hade något som passade mig, så då köpte jag ett par Bvlgari för att gå hem och prova i lugn och ro. Jag kan inte koncentrera mig när någon stressad expedit står och otåligt tittar på.

Efter att inte ha lämnat tillbaka dem, men gått och provat flera på andra ställen står nu valet mellan ett par übercoola Alexander McQueen (pilot) från Synsam och ett par andra Bvlgari med mer avlång, klassisk lite oversize-känsla och lagom med bling bling på bågen. Fördelen med Bvlgarin är att jag känner mig bekväm i dem på en gång. Nackdelen är att de är jäkligt tråkiga. Som att köpa ännu en svart tröja. Piloterna är coola och snygga. Men kanske lite för snygga? Jag känner mig lite underlägsen i förhållande till dem. Och Snygga Susanne (från Boot Campen) har exakt likadana... jag vill inte vara en copy cat.

Förstår ni vilket problem det här är? Jag river mitt hår om nätterna! Maraladdningstankarna och solglasögongfunderingarna pucklar på varandra i kampen om mitt fokus.

Jag tror jag ska gå och köpa piloterna på lunchen (förlåt Susanne). Fast... det är fortfarande 2 timmar dit och mycket kan hända i huvudet tills dess!

Jag har funderat på en sak till. De här sista två veckorna innan maran är skittråkiga. Jag tränar ju ingenting. Känner mig som en riktig latmask som går ut och springer i 28 minuter eller hamnar direkt i TV-soffan var och varannan kväll eftersom jag ska "vila" så mycket. Jäkla skitmara.

9 kommentarer:

Slow-Eva sa...

Jag tycker du ska satsa på dem du känner dig bekväm i. Tänk om du köper ett par jättedyra glasögon som du sen inte kommer använda eftersom du måste styla håret, hitta rätt kläder och supersminka dig innan du sätter på dig dem. Och vara på rätt humör!
Jag tror på bekvämlighet :)

Anonym sa...

Hörrudu, ut med bilder på brillorna så att vi får avgöra :o)!

Anonym sa...

så som du springer runt efter glasögon får du väl din träning.

(hur svårt kan det vara att gå in på närmsta mack o hitta ett par ;-)

Sofy sa...

Piloter är de bästa.

Alla coola tjejer har pilotbrillor

Pilotbrillor funkar till de flesta frisyrer, men är särskilt snygag till den där lite halvslarviga tofsen med lite hårslingor som hänger ner...den vi träningstjejer rättså ofta finner oss själva i och tycker är bekväm (i alla fall jag)

Du o jag på uteservering i sommar, med piloterna på, det blir gött det! kram!
(kräver självklart bildbevis, spring och köp nu!!!)

Cizzi sa...

jadu, det är fasen inte lätt det där. de ska ju vara snygga i flera år farmöver =)

Anonym sa...

Alexander McQueen piloterna är UBERCOOLA och ett par riktiga klassiker - jag använder dem jämt och de passar till allt från beachen till glammigare tillfällen! Men jag tycker faktiskt att BVLGARIS lite mer avlånga med bling är SUPERSNYGGA oxå - kan inte riktigt hålla med om att de är tråkiga. Faktum är att jag själv stått och tummat på dem i år. Kör på piloterna - du är förlåten ;)

Anonym sa...

AHAAAA... Det är därför du inte har bloggat på en hel dag. Du har helt enkelt haft fullt upp att ta dig igenom solglasögondjungeln :P

Löpning & Livet sa...

Verkar vara jobbigt det där med att hitta rätt :) Men då får du åtminstone annat än maran att tänka på! Oavsett vad du väljer vill jag se bilder!! :D

Anonym sa...

Ska du satsa mycket pengar så gör det på ett par du känner dig bekväm i. Du kan ju köpa ett par till, pilot då kanske, men i ett billigare märke. Carrera har fin-fina pilotisar till ok pris.
Behöver du inspiration så har jag en glasögon/solglasögonblogg med ganska mycket bilder.
Hej då från Åsa
www.brillor.blogg.se