21 maj 2008

Superwoman

Kan inte maran vara över?

The next level

Jag har gått och tänkt på dessa 4 mil en hel vår. Snacka om att jag är trött på det. Trött, men ändå förväntansfull. Allt inför loppet är motsägelsefullt. Det ska bli kul men jobbigt. Underbart men fruktansvärt. Det kommer göra ont, men jag kommer må bra. Jag vill springa nu. Jag vill att det ska vara över. Jag vill gå vidare.

Läste om Coola Karins nya PB på milen. Loppet lät inte ens jobbigt. Med andra ord kan hon springa mycket snabbare. Det vill jag också göra. Jag vill helst börja göra det nu. Men jag har ett marathon att ta mig runt först. Och där ska jag inte springa snabbt. Där ska jag springa långsamt. Jag vill ha gjort det nu. För jag vill gå vidare.

9 kommentarer:

gullfot sa...

I knoooooooow!!! Precis så känner jag också :-)

Anonym sa...

Känner likadant. Kan bara tänka mig känslan på lördagkvällen, så fantastiskt skönt att det är över! Kommer nog att kännas lite tomt efteråt samtidigt som en nystart mot nya mål. HÄrligt. Jag längtar också!

Cizzi sa...

Det kommer att gå kanonra =)

Rikframtid sa...

Hoppas det går bra, jag skulle aldrig ens tänka tanken att springa 4 mil. Stark jobbat

Karin sa...

Mm jag förstår dig! Så mkt tjat och planering för denna marathon, som du kommer klara jättebra btw! Bara 10 dagar kvar nu va? Och sen...får vi planera in nya saker! Yes! Ser fram emot sommaren!

Anonym sa...

visst är det en skräckblandad förtjusning, den där maran!

ska bli skönt med sommarlov efter det!

MarathonMia sa...

Visst är det surt att vänta in maran...den kommer aldrig, men ändå på nåt sätt för tidigt (läs; Jag kunde tränat mer, jag borde gjort så...)

Det blir ju inte direkt lättare av att man ska dra ner träningsmängden...börjar snart klättra på väggarna.

Anonym sa...

Känns maran som en baggis finns alltid Comrades; världens hårdaste löptävling i Sydafrika. 87 km med maxtiden 12 timmar... (bra jobbat på gbg-varvet, annars!)

Karin sa...

Jag känner igen mig, alla motsägelsefulla känslor inför dessa 4,2 mil. Och ändå älskar jag marathonlöpningen...
Det kommer att gå jättebra för dig, du har ju sprungit både ett ultralopp och ett marathon på löpband nu under våren. Go, girl!