20 maj 2008

Tis 20 maj: Träning på Centralen

Idag har jag tränat på Centralen. Bra läge, okej lokal och skumma människor lyder omdömet.

Styrketräning

Efter marathonmöten på 9 timmar på jobbet väntade Nilla nästan förgäves på mig på halvskumma SATS på Vasagatan vid Centralen. Sent omsider kom jag dit, utan hänglås till skåpet. Nilla lät mig snällt låna hennes - det är väl sådant man har vänner till?

Nilla på Vasagatan

SATS Vasagatan är ett konstigt ställe. De fria hantlarna är bra. Maskinerna ganska dåliga. Gymmet litet och musiken superhög. Poolområdet är mysigt men eftersom offentliga badanläggningar inte är min melodi (jag säger nej tack till kiss i vattnet och hudavlagringar på botten) så gjorde det inte så himla mycket att vi inte hade badkläderna med.

Bröst och axlar stod på schemat men eftersom det inte var jag som höll i trådarna och hade koll på vilka övningar vi skulle köra så har jag glömt bort vad vi gjorde. Jag minns dock att vi körde bänkpress och superset med bröstpress och flyes med hantlar på lutande bänk. Vi höjde vikterna på alla övningar och det kändes toppen. Svedan i musklerna övergick till surhet när vi körde slut på bröstmuskeln med flyes i maskin. Mysigt men plågsamt.

Är jag korsfäst eller kör jag liggande flyes på bänk?

Sedan var det dags för axlar. Där minns jag inte vad vi gjorde. Eller så har jag förträngt det. Fast jag tycker faktiskt inte axlar är så förfärligt att träna, om man inte ser till de övningar man gör över huvudet. De är pest och pina!

I träningsplaneringen för dagen står också 6 km löpning men jag har inte hunnit dit än. Kvällen är lång men samtidigt är det mycket annat som ska göras. Bland annat ska texter skrivas för jobb nummer 2 och för företaget jag och grabben driver (jobb nummer 3) bör det skrivas en text om att vi kammat hem vad som förmodligen blir sommar-Sveriges största kommersiella fyrverkerijobb.

5 kommentarer:

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Du har mail med vad vi pysslat med ikväll!

Sofy sa...

hej tjejen! Grattis till jobb nummer tre! (alltså inte att du måste jobba, men för att ni fått hem affären!)

Lät bra det där med styrkepass. Själv drömmer jag våta drömmar om gymet ( typ) Kanske kanske kanske hinner jag dit ikväll?!

Kram

Magda Gad sa...

"plågsamt och härligt" det där lät ju superbra, keep going strong girrrrlll :)

Ebba sa...

Du ligger verkligen inte på latsidan när det gäller jobb du (inte träningen heller)! =) Lycka till med allt.

Härligt tränat! =) Och jag håller med angående offentliga badbassänger, nej tack..

Unknown sa...

Mycket skriva blir det! Grattis till 3an! :)