26 september 2008

Tor 25 sep: Bra spinning!

Instruktörs-Pia har inte förstört mitt liv helt och hållet. Det finns faktiskt andra bra instruktörer också. I alla fall några stycken...

55 min riktigt bra upplägg

Jag bokade in mig på ett spinningpass på söder mellan jobb och tjejkväll med crepesmiddag och biofilmen Patrik 1.5 (som jag gillade!). Det var en instruktör jag aldrig kört för förut och mina förhoppningar var inte speciellt höga. Men jäklarns vad jag gillade upplägget! Hårt och tufft redan från början med långa block och bra musik blandat med snabba intervaller och snacka om att mina ben fick något att bita i. De sista tre minutrarna trampade jag runt i en snabb uppförsbacke med ben som var kalla med mjölksyra. Det är så det känns när den kommer smygande, den där mjölksyran. Det är som att benen trampar runt i ett kylrum. Efter ett tag slår mjölksyran över och det blir bara jobbigt. Men jag gillar den där kalla känslan, den är snarare skön än olidlig.

Körde lite benträning också. Men bara 15 minuter. Det var allt jag hann med. Därför får den träningen bara 2 rader i den här bloggen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt med pass där man själv och instruktören är på samma våglängd :-)