28 oktober 2008

Mån 27 okt: Styrketräning för biceps och mage

Det sa dunk dunk i huvudet. Träningen blev därför kort - men trevlig och effektiv.

Kort och koncist

Det var bam bam bam på övningarna när jag och Nilla träffades på SATS Stadshagen igår. Det dunkade frenetiskt i mitt huvud när jag satt framför TV:n i repan och kollade på Amerikanska "Doctors" medan jag väntade på mitt gymsällskap. Jag har typ aldrig ont i huvudet. Jag kan bara minnas en enda gång då jag haft det förut.

Nilla hade kanske ännu mer ont i baken än vad jag hade (mitt ont avtog under dagen) så vi koncentrerade oss på överkroppen. Bicepscurls med stång (jag körde på lagom mellanvikt) och sedan hammercurls med hantlar (jag ökade och ökade och viktpersade till slut trots dunkandet i hjärnbalken). Sedan gick vi över till magövningar på pilatesboll och en massa övningar i magmaskinen (Lisebergsmaskinen). Enkelt, snabbt och effektivt.

Jag kastade mig in i bilen, bjöd Nilla på en kort färd till tunnelbanan och begav mig av hemåt. Svor över köerna på Essingeleden. Det hade varit en olycka - på mötande körfält. Efter olycksplatsen flöt det på som vanlig igen. Jäkla tittköbilister. Titta på er egen vägbana istället!

2 kommentarer:

Em Löfgren sa...

lät inte som en vidare morgon! hoppas huruvdet blir bättre snart sweetie!!!

Susanna sa...

Haha, tittköbilister :) Men jag håller med, det är väldigt irriterande när man inser att man sått i kö endast på grund av folks nyfikenhet.