23 november 2008

Min nya hobby!

Skidåkningen är ett så dyrt intresse att jag hållt mig borta från cyklingen på grund av ekonomi. Men jag kan inte påstå att mitt nyfunna intresse är speciellt billigt heller.

Vid sidan av träningen

Att ett av mina stora intressen är skidåkning har nog ingen som läst bloggen en tid missat. Sedan jag flyttade in i en större lägenhet har jag utvecklat ett annat, och tyvärr lika dyrt, intresse. Inredning. Jag vet inte hur det hände men plötsligt älskar jag att kolla på lampor. Och radioapparater.

Jag fastnar alltid vid hyllorna med Tivoli Audios produkter - eller iPALs. Jag vill ha! Gärna en vit. Tyvärr kostar de runt 2 000 kronor. Tills vidare har jag fått kompromissa. Claes Ohlsson säljer en liknande radio (för det är egentligen själva radiofunktionen jag är ute efter). För 149 kronor. Ett bra fynd - tills vidare.

Ovan: två original
Nedan: en fake


En Ergorapido Special Edition i högblank vit nyans skulle också passa vårt i övrigt ganska vita och strama vardagsrum.


Och väggskåpet i högblankt vitt från Boconcept fascinerar mig med sin enkla elegans. Det där skåpet är så jag!


Imorgon åker jag till Stockholm, men på torsdag återvänder jag till Halmstad igen. Mitt mål för kommande helg är att få upp en lampa ovanför köksbordet (och att få in alla prylar från Ikea i Minin när jag åker till Ikea). Precis som fototapeten i sovrummet är det lite hate it or love it över den. Ni ska få se!

5 kommentarer:

Magda Gad sa...

Inredning är fantastiskt. Jag älskar det. Ombyggnationer också. Och att gå runt i butiker och leta fynd! Radio nummer två - helt klart snyggast :-)

Anna (Orka mera) sa...

Jag har Tivolis väckarklocka/radio. Korta och långa visaren är typ lika långa och man fattar aldrig vad klockan är när man yrvaket tittar på den. Men den är fin :)

Erika sa...

Det första jag investerade i när jag fick min nya arbetsplats var just en såndär retro-radio från Clas Ohlsson. Ibland kan det billiga funka tills man har råd med något dyrt! (fast jag byter nog inte upp mig, det är trots allt bara en jobb-radio...)

Prralin sa...

Hehe ja det kostar att ligga på topp, men snyggt blir det! :)

Anonym sa...

Vad lustigt att se sin köksradio i din blogg. Den billiga från Clas Ohlson alltså. Tyvärr är det inte så bra mottagning på den i vårt fönster...